بچه ها بیایید با کاربریای دیگم میگفتم و بیشتر اوقات درست در میومد همون کاربری های نازنینم که به چوخ رفتن من اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم ...ولی من این حس ششم بیشتر فان میدونم ولی بچه ها خیلی خابام درست درمیاد مثلا...
🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین
من كي ازدواج ميكنم شغلش شخصيتش پولداره تهران يا زنجان
نه به این زودی
🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.