2777
2789

من تهران یه کلینیک فوق العاده میشناسم که روش های درمانشون همه غیر جراحی همسرم برای زانوش میرفت و با فیزیوتراپی و چند جلسه اوزون تراپی نتیجه گرفت

کلینیک سینوهه در شریعتی درمانشون با استفاده از روش های نوین هست

https://jamalypt.com/

حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

من تهران یه کلینیک فوق العاده میشناسم که روش های درمانشون همه غیر جراحی  همسرم برای زانوش میرفت ...

شما دیسک داشتین؟

خوب شدین؟

من ۲۲ سالمه و دو سال درد دارم خیلی نا امیدم افسرده شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم داره، خیلی جاهارفتیم، از شدت درد گریه میکرد، دوتا دکتر بهش گفتن عمل کن، ولی کلینیک سینوهه رفتیم بهتر شد،. الان هم اگه رعایت نکنه، کار سنگین یا حرکت بدی انجام بده درد میگیره،اگه دیسک پاره شده باشه  خوب نمیشه فقط باید عضلات گردن و سرشانه با ورزش قوی بشه تا فشار از روی دیسک برداشته بشه، فعلا شما  مسکن بخورین تا التهاب‌ کم بشه، سوزن درمانی و این‌چیزها هم رفتیم الکی پول خرج نکن 

تو گوگل سرچ کن درست خوابیدن که به گردن فشار نیاد رو ببین، سعی کن کارهایی مثل رانندگی، باز و بسته کردن کابینت های بالای آشپزخونه، ذکارهایی مثل پیچ گوشتی دست گرفتن، یا مثلا قابلمه سابیدن که به دست فشار میاد انجام ندی

غصه نخور ما هم 6 ماه کامل درگیر بودیم هرکی دکتر معرفی می‌کرد میرفتیم شبا خوابش نمیبرد از درد، ولی بالاخره یاد گرفت چجوری کنترلش کنه، تهران هستین حتما وقت بگیرین از کلینیک سینوهه، سعی کن موقع مطالعه و گوشی دست گرفتن هم درست بنشینی به گردن و دستت فشار نیاد، یا از گردنبند استفاده کن