2777
2789
عنوان

روح و جسم خسته

105 بازدید | 7 پست

از لحاظ روحی نیاز دارم 

یکی منو بغل کنه منم راحت تو بغلش گریه کنم و نپرسه چرا ! 

فقط بگه اشکالی نداره تو تلاشتو کردی 

همه چی دوباره درست میشه :) 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

💌💌💌🫂🫂🫂🫂🫂

کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم  بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم   میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بغلم، اشکال نداره تو تموم تلاشت رو کردی، همه چی دوباره درست میشه، من مطمئنم 

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
بیا بغلم، اشکال نداره تو تموم تلاشت رو کردی، همه چی دوباره درست میشه، من مطمئنم 

مرسی :) ❤️💛

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
مرسی :) ❤️💛

آهنگی که دوس داری و باهاش میتونی گریه کنی بزار و گریه کن، فیلمی که دوس داری رو ببین، سعی کن بنویسی و گریه کنی، خیلی سبک میشی، بعد میفهمی چقدر راحت تونستی شدت اینهمه غم رو کم کنی❤️

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
آهنگی که دوس داری و باهاش میتونی گریه کنی بزار و گریه کن، فیلمی که دوس داری رو ببین، سعی کن بنویسی و ...

اوهوم الان تنها نیستم و موقعیت گریه ندارم 

یکم دیگه که سمت خواب و تنهایی برم دیگه شروع هق هق 

اوهوم الان تنها نیستم و موقعیت گریه ندارم  یکم دیگه که سمت خواب و تنهایی برم دیگه شروع هق هق&n ...

گریه کن، منم یه وقتایی اینجوری میشم، میرم زیر دوش گریه میکنم آرووم میشم خیلی