2777
2789
عنوان

شام تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 3729 بازدید | 66 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره تو تو فکر سوپ هم هستم اخه هوا سرده میچسبه اما ازونور گفتم تنوع عداها زیاد گیشه بنطرت چیو حدف کنم

همش رو حذف کن تا اسهال نگیرن🤦🏼‍♀️ 

کیک و میوه هم هست دیگه. 

اگر میخوای سوپ آماده کنی،دیگه کشک و بادمجان و الویه که سنگین تر هستن رو حذف کن. 

ولی نظر من باز همونه که بدی آشپز برات بپزه خودت رو خسته نکن تو خونه بریز و بپاش نکن،حتی اگر کمکی هم داشته باشی بازم نمیصرفه.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
فقط بگم فلافلو حدف کن چون سرد بشه عمرااا اگه خورده بشه‌ من وقتی ولرم هم بشه دیگه نمیتونم بخورمش.خمی ...

میذارم تو طرف میدارم رو بخاری شعله کم که گرم بمونه تا موقع سرو غذا

نمیدونم من هرجا رفتم شامم خوردن دو لپی با الویه و اسنک و سمبوسه سیر نشدن 🤣

یا خدااا🤣🤣🤣حالا ما دوتا تنقلات میخوریم شامو کیک میاریم هیجکس نمیتونه بخوره همه میگن جا نداریم میبریم سهممونو فردا میخوریم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
قربونت برم. 

عزیزی😘

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

ببخشیدا ولی چهل نفر سخته اینهمه غذا اونم با بچه کوچیک

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
یه چیز دیگه هم هست میز مزه و غدارو از اول جشن باید بچینیم یا مزه اوله میژ غذا موقع سرو غذا

والا من یبار از اول چیدم تو جشن دندونی دخترم کلی تنقلات اماده کرده بودم انواعو اقسام خوردنیا یکی از بچه ها به فنا داد همه رو تازه مامانش انتظار داشت تند تند شارژ کنم براش😒

پاپ کرن

پفک

چوب شور

بادوم زمینی

چیپس برای مزه ات

ژله 

کیک

الویه

کشک بادمجون برای شام... بسه تازه زیادم هست 

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
بنظرت از اون منوچیارو بذارم و چیو حدف کنم

اولویه با سالاد(یه نوع سالاد دیگه میخوای درست کن) و پیراشکی خوبه

ژله با نسکافه هم میتونی یا میتونی تنقلات مثل پفیلا و.‌.. یا میوه هم بزاری 

کشک بادمجونم خوبه

ولی نظرم اینه که ساده ترررر باشه خودت اذیت نشی به خودتم خوش بگذره و کیفیت غذاهاتم بالاتر میره اگه تمرکز و وقت بیشتر بزاری برای هرکدوم