سلام خانوما.میخام ماه دیگه تولد یه سالگی دخترمو جشن بگیرم. تا سی چهل نفر مهمون میان. میخام یچیز ابرومندانه باشه. شام دارم سالاد ماکارونی و الویه و سمبوسه درست میکنم فلافل کیلوییم از بیرون میخرم ساندویچ درست کنم یکم ناگت مرغم سرخ میکنم و یکم فینگر فود سخاری و کلاب مرغ. درکنارشم کشک بادمجون و بورانی اسفناج و زیتون پرورده هم هست نظرتون جیه؟ راهنماییم میکنین. باتوجه به اینکه هوا هم سرده ترکیب غذاهام خوبه. ؟
بنظرم یه برنج و مرغ بذار هم کم هزینه تره هم زحمتت کمتره
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
بجای یکی از سخت کردینا اش بده...ولی در کل بنظرم خیلی خوب نیست شام دادن برای تولد یک سالگی ..چون معمولا بچه ها همکاری ندارن و سختت میشه مگر اینکه آماده شده بیارن ک اونم خونه میترکه...بنظرم اتلیه رفتن و عکس گرفتن و کلیپ گرفتن و ی دور همی خانوادگی محدود عالیه
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲