2777
2789
عنوان

شام تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 3729 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا میشه عصرونه شام باید برنجی بدی ببخشید دیگه دوستان منو قورت ندید 

برای تولد شام برنجی مناسب نیس چون کسی جا نداره با خوردن کیکو میوه و تتقلات شام سنگین بخوره شام تولد سبک و ساندویچی معمولا

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
برای تولد شام برنجی مناسب نیس چون کسی جا نداره با خوردن کیکو میوه و تتقلات شام سنگین بخوره شام تولد ...

نمیدونم من هرجا رفتم شامم خوردن دو لپی با الویه و اسنک و سمبوسه سیر نشدن 🤣

اسی منوت عالیه

من خودم فقط ساندویچ مرغ و الویه اماده میکنم تو تولدامون البته فقط برادر خواهرام هستن همونم کسی جا نداره بخوره

پرو پیمونه منوت

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
خب اره اونجوری که یه یره باید تو اشپزخونه باشیم

من باشم سوپ درست میکنم، کشک وبادنجون سالاد ومخلفات، جوجه هم مواد میزنم، همسرجان کباب کنه، کنارش یه خورشت که روز قبل درست میکنم وتمام، البته سمت خانواده خودم وهمسرم اهل فینگر واین چیزا نیستن، حقیقتا اصلا این ها رو غذا نمیدونن

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم