2777
2789
عنوان

تاحالا سونوی سینه دادین خواهرا؟

185 بازدید | 21 پست

سلام گلا،

من دیروز سونوی سینه دادم خداروشکر مشکلی نداشتم دکتر هرچقدم فشار دادم چیزی خارج نشد،بعد چندساعت من اومدم خونه دست کشیدم روی نوک سینم ی چیز ریز جامد مایل ب قرمز دیدم ترسیدم طبیعیه؟خون بوده ؟برای شمام پیش اومده بعد سونو یا معاینه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی سونو مگه فشار میدن چیری خارج شه؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من سونو دادم خدارو شکر مشکلی نبود 

ولی فشار نداد 

دکتر فشار داد نوک سینه هامو یه چیز شیر مانندی اومد گفت اختلال هورمونی داری 

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

نه بابا نترس ممکنه خودش زخم شده 

شما رفتی سونو دادی سالمی 

حالا اون مال زخم بوده یا ژل خشک شده 

اونطوری شده 

نگران نباش 

شما چکاب دادی سالمی 

ان شاالله همیشه همینطور سلامت باشید 

برای شما پیش اومده؟

من سونو و اینا ندادم ولی اینجوری شدم یه چیز ریز بود خیلیم درد میکرد بعد کنده شد خوب شد فکر کنم زخم شده بود به خاطر لباسو  اینا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
من سونو دادم خدارو شکر مشکلی نبود  ولی فشار نداد  دکتر فشار داد نوک سینه هامو یه چیز شیر ...

مال من هیچی خارج نشد هیچی گلم فقط چندساعت بعد یذره یچیز جامد قرمز رنگ دیدم شبیه ترشحای جامد نوک سینه اما مایل ب قرمزچی بوده ینی؟