zemestan29 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2946 عنوان کمک 61 بازدید | 5 پست بچه من با بابام دعوام شد سر خرید وسیله کاردستی برا یکی از در هام باید کار عملی انجام بدم فردا حالا چی کنم بدبخت میشم صفر میشم اون سری ام نبردم الآنم بابام گفت فردا میام مدرسه پرونده تو میگیرم نمیزارم بری مدرسه میدونه نقطه ضعفم مدرسه اس میدونه من رو مدرسه حساسم بخدا فردا بیاد ابرو براش نمیزارم منم قهر کردم شامم نخوردم گفت مهم نیس نمیخوره ازش انتظار نداشتم بزار بترکه بمیره 🙃 دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜 1401/09/13 | 20:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مطهرهههههههه عضویت: 1401/08/09 تعداد پست: 1734 هیچ وقت سر هیچ چیز به پدر مادرت بی احترامی نکنمن ۱۲ سال شاگرد اول بودم الان رشته و دانشگام اونی نیست که میخواستم..بعدا به این موضوعایی که بخاطرشون اینجوری ناراحت شدی خندت میگیرهزندگی اونقدرام جدی نیست 🌸
zemestan29 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2946 هیچ وقت سر هیچ چیز به پدر مادرت بی احترامی نکن من ۱۲ سال شاگرد اول بودم الان رشته و دانشگام اونی نی ... خب چی کنم خیلی اعصابم خورد بود اینم خورد بهش الانم پشیمونم آخه نمیخوام زیر ۱۹ ۲۰ بگیرم معدلم کم میشه دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
مطهرهههههههه عضویت: 1401/08/09 تعداد پست: 1734 خب چی کنم خیلی اعصابم خورد بود اینم خورد بهش الانم پشیمونم آخه نمیخوام زیر ۱۹ ۲۰ ... هیچی ارزش نداره از گل نازک تر به پدر مادرت بگی عزیزدلمالان از پدرت معذرت خواهی کن اونا بهترین نعمتای دنیان 🌸
zemestan29 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2946 هیچی ارزش نداره از گل نازک تر به پدر مادرت بگی عزیزدلم الان از پدرت معذرت خواهی کن اونا بهترین نعمت ... میدونم اینا رو عزیزم دوبار معذرت خواهی کردم جواب نداد گفت فردا معلومت میکنم 🙃 دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
مطهرهههههههه عضویت: 1401/08/09 تعداد پست: 1734 میدونم اینا رو عزیزم دوبار معذرت خواهی کردم جواب نداد گفت فردا معلومت میکنم 🙃 ای دادبه مادرت بگو باهاش صحبت کنه 🌸