2777
2789
عنوان

نامزدی که...

283 بازدید | 24 پست

تو عقدم)۳ سال دوست بودیم تازه عقد کردیم سه ۴ ماه شاید

اینی ک میگم تو دوران دوستی هم همینطور بود نامزدم الانم همینطور من نمیفمم ینی چی واقن

ادمی که ده روزم نبینتت نیمگه بریم بیرون یا بیاد ببینتم ب زبونم میام باز نمیاا و بدتر لج میکنه دعوا کنیم‌ک دیگه کلا بدتر 

ولی بعد از چن روز ک میبنمش یا میاد خونمون جوری بغلم میکنه ک انگار ی ساله منو ندیده از دلتنگی زیاد ول نمیکنه

الان من‌گبج شدم وقتی دلش تنگ میشه چرا نمیاد همو ببینیم یا نمیگ برم پیشش؟

یا بریم بیرون اصلا

چرا وقتی بهش میگم بدتر لج میکنه بیشتر

اگ‌نمیخواد منو ببینه چرا یجوری یهو بعلم‌میکنه انگار ی ساله ندیدتم؟

هم تو دوران دوستی هم الان ک عقدیم همینطوره

من فک میکردم عقد شیم بهتر شه هی رفت و امد بیشتر دوماه اول کلا هونه همدیگه بودیم ولی الان بهانه میاره ولی رفتارس بعد دیدنم با اصراز ب نیومدنش بر تضاده

اینم بگم برادرشم عقد کردن تازه و ب دلایلی برادرش ماشینشو فروخته و ماشین نامزد من دستشه

من پیش خودم همس دارم فک میکنم وفتی بهونه ماشین میاره ینی عرضه نداره بخازر من ماشینو بگیره بریم بیرون یا بیاد پیشم؟

اونم تازه ماشین خودش

اینک ترجیح میده برادرشوهر من راحت برن همو ببینن خوشبگذرونن ولی خودش حاصر میشه بخازر اونا منو نبینه و نریم بیرون خیلی اذیتم میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشم خوابه  خونشون باشم ی ساعت اوکی بعدش خوابه بیرونم میریم خوابه ولی من نیسم بیدار کلا  ...

خیلی ازت آرامش میگیره حتما خوابش میگیره  

زندگی پر از پستی بلندی پر از امتحانات جور واجور از بچگی بوده تا الان که هر سنی داریم اما بی هدف که باشی این امتحانات میشه برات یه کابوس یه ترس بزرگ... اما وقتی هدفت مشخص باشه زندگی برات یه رویاس رویایی پر از قشنگی حتی سختیاشم برات لذت بخشه... ✓نیست در لوح دلم جز الف قامت یار، چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم....*دوستت دارم، بی نام نشان* راستی آهای خوشگل خانومی  که داری امضام رو میخونی برای سلامتی و فرج حضرت صاحب الزمان و حاجت دل منم یه صلوات بفرست خیلیییییی ممنون میشم  ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡ «اللهم عجل لولیک الفرج» 
همشم خوابه  خونشون باشم ی ساعت اوکی بعدش خوابه بیرونم میریم خوابه ولی من نیسم بیدار کلا  ...

نامزد منم اکثرا خوابه ماشینمونم چند روز پیش فروختیم ولی همیشه همو میبینیم مثلا بوده هر روز همو ندیدیما ولی دیگه هفته ای یه بار و همیشه هست از صب تا شب 

شاید مشگلی داره تا حالا ازش پرسیدی؟

ژِلفـُـونَمــ💊😌🧸
نامزد منم اکثرا خوابه ماشینمونم چند روز پیش فروختیم ولی همیشه همو میبینیم مثلا بوده هر روز همو ندیدی ...

میپرسم کلا دلیل نمیاره 

هرمشکلیم باشه دلیل نمیشه همو نبینیم 

اینم بگم ب کارای دیگ خیلی خوب میرسه  فقط انگار واس من ماشین نیس یا حوصلش نیس

چند وقته اینجورع؟

ببین ما ۳ ۴ ماهه عقد کزدیم قبلش سه سال دوست بودیم

با دوستیکلا نزدیک دوسال اینجوریه متغیرم هس مثلا ی ماه همش پیش همیم ی ماه دیگ همش وقف میفته