2777
2789

عزیزم من سر بارداری دومم تقریبا از ماه ششم به بعد تا آخرین روز بارداریم دلپیچه داشتم خیلی اذیت میشدم به دکترمم گفتم هی معلوم نبود مال چی بود آخرش

گلاب به روت شرمنده هر وقت مدفوع میکردم همراه بود با دل درد و دلپیچه مخصوصا صبح ها

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

شاید معده و روده ت درد داره.

من یه وقتایی سر پر بودن روده م اصلا یه حالت اذیتی می‌گرفتم که نگو نه میتونستم بخوابم نه بشینم.

تا چندین ساعت بعدش تازه درست میشد میفهمیدم مشکل کجا بوده.

به هر حال اون داخل الان فضا تنگه میدونی😅داره به همه چی فشار میاد

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من سر بارداری دومم تقریبا از ماه ششم به بعد تا آخرین روز بارداریم دلپیچه داشتم خیلی اذیت میشدم ...

اره من میرم دسشویی خوب میشم بعدش ولی همش صبحا دلپبچه دارم ب موقع دنیا اومد نینی؟

برای زایمان زودرس هم رحمت درد میگیره دچار انقباض میشه نه شکم. خودت حس میکنی کدومه؟

انقباض تمیدونم هست یا نه گاهی انگار بچه یجا جمع میشه سنگین و یکم سفت میشه اما مشخصه بچس

اره من میرم دسشویی خوب میشم بعدش ولی همش صبحا دلپبچه دارم ب موقع دنیا اومد نینی؟

من سزارینی بودم عزیزم دکتر گفت بیا ۳۸ هفته بچه تو بیارم من یه مقدار کار داشتم گفتم نه بزارین یه هفته دیگه که ۳۹ هفته سزارین شدم🥰

دکترمم چون ترسید زایمان زودرس کنم بخاطر این دلپیچه ها ،۳۰ هفتگیم برا آمپول ۶ تا زد نمیدونم بتامتازون بود چی بود گفت که ریه هاش زود تشکیل بشه اگه زایمان زود رس کردی نره زیر دستگاه

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤