2777
2789
نه عزیزم من هردو دختر الان قدیم نیست که بگیم از هر دوتا باید باشه زمونه فرق کرده خواهر 

منم دوتا دختر دارم.دوتام بیشتر نمیخواستم.دومی بدون برنامه شد چون ته دلم پسر میخواستم .حالا شوهرم پیله کرده سومی هم بیاریم  .تو چندسالته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس بجنب دیگه اگه میخوای زیر ۳۵ بیار

روزها تصمیم میگیرم این ماه اقدام کنم ولی صبح زود که بیدار میشم پسرمو ببرم مدرسه پشیمون میشم

و استرس میگیرم از بچه و حاملگی

تازه پسر شیطونم بزرگ شده و زندگیمون رو به روال شده میترسم بچه بیاد برام دردسر درست کنه... 

از یه طرفم دلمون میخواد پسرمون طعم برادر شدن رو بچشه و آینده تنها نباشه 

ما قصه ی دل جز به برِ یار نبردیم 💖
روزها تصمیم میگیرم این ماه اقدام کنم ولی صبح زود که بیدار میشم پسرمو ببرم مدرسه پشیمون میشم و استرس ...

اره بابا واقعا یدونه کمه.دورازجون به هر دلیلی پدرومادر نباشن اون یه دونه بچه تو دنیا یه دلسوز و وهمراه نداشته باشه

من ک کلا عمل کردم و نمیشم و سفت و سخت حواسم جمع هست  ک بعد ب چه کنم چ کنم نیافتم اما شخصا اگر سومی باردار میشدم خدایی نکرده یک روز سقط میکردم چون نه خودم شرایط داشتم نه میتونیم آینده اش را تضمینی کنم هم در حق اون دوتا دیگ ام ظلم میشد کلا بهم می‌ریخت برنامه و زندگیم و ... من تازه دوتا بچه هام بزرگتر شدند میتونم دنبال هدف هام برم از الان برای هردو بچم حالا کم و زیاد پس انداز گذاشتم ک تو این اوضاع دست کم برای پسرم پول رهن یک خونه و برای دخترم خرید جهاز و دانشگاهش بشه تا اون زمان باید ایندشون هم فکر کنم اگر نه بچه آوردن کار نداره 

تضمین ایندش و شرایط بزرگ شدنش تربیتش اینها اولویته....ک  بعد چ کنم چ کنم نیافتم 

شما هم شرایطت از لحاظ اول روحی زندگیت درآمدت ....همه بسنج 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

اره بابا واقعا یدونه کمه.دورازجون به هر دلیلی پدرومادر نباشن اون یه دونه بچه تو دنیا یه دلسوز و وهمر ...

واقعا وسط دو راهی موندم

به نظرتون با داشتن بچه مدرسه ای حامله باشم سخت نیست؟ 

یه تست بزن اگه باردار نبودی برو همسن منی زوده برا یائسگی انشاالله که چیز خاصی نباشه

جمعه زدم منفی بود 

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کن
واقعا وسط دو راهی موندم به نظرتون با داشتن بچه مدرسه ای حامله باشم سخت نیست؟ 

مدرسه اون بچه تازه شروع شده پس کی میخوای بیاری .چرا واسش سرویس نمیگیری؟من بچم کوچیکه باردارم سخت هم مصمم هستم که کارمو بعدش ادامه بدم 

منم دوتا دختر دارم.دوتام بیشتر نمیخواستم.دومی بدون برنامه شد چون ته دلم پسر میخواستم .حالا شوهرم پیل ...

من ۳۰سالمه،نه من شوهرمم دومی رو هم نمی‌خواست گفتم بچمون تنها میمونه راضیش کردم،والا الان میخوای این همه پول خرج کنی که چی پسر دار بشی من بودم اون پولارو خرج دوتا بچه هام میکردم بعدش عشق و حال خودم و شوهرم مگه اونایی که پسر دارن الان چکار کردن براشون که ما از اونا عقب بمونیم بچه فرق نداره دختر پسر 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
مدرسه اون بچه تازه شروع شده پس کی میخوای بیاری .چرا واسش سرویس نمیگیری؟من بچم کوچیکه باردارم سخت هم ...

مدرسه سر کوچه هست

ولی بیدار کردن و اماده کردنش و... 

درس ومشق و... اینارو میگم

مدرسه سر کوچه هست ولی بیدار کردن و اماده کردنش و...  درس ومشق و... اینارو میگم

عزیزم بالاخره که چی سختی که داره چرا نداره تازه بعد دنیا آمدنش سخت میشه ولی خب میگذره دیگه همیشه اینجور نمی‌مونه من به جون خریدم الان دختر بزرگم کلاس اولی هستش کوچکه هشت ماهشه سخته ولی خب میگذره این روزاهم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
عزیزم بالاخره که چی سختی که داره چرا نداره تازه بعد دنیا آمدنش سخت میشه ولی خب میگذره دیگه همیشه این ...

هر روز میگم کاش قبل از مدرسه رفتنش یه بچه آورده بودم🤦‍♀️

هر روز میگم کاش قبل از مدرسه رفتنش یه بچه آورده بودم🤦‍♀️

نه عزیزم اتفاقا الان بزرگ شده یه کم عاقل‌تر شده شرایط تو بهتر هستش الان بچه من کلاس اولی هستش همش باید بخاطر درسش باهاش سرو کله بزنم از اون طرف هم به کوچیکه برسم شرایط تو بهتر از من هستش الان همش میگم کاش کلاس اولش و رد میکردم بعد اقدام میکردن