2777
2789
الان که روح نداره میگن تازه ماه گناه نداره

عزیزم منو سومی رو ناخواسته باردار شدم سوال کردم سقط تو ماه اول هم گناه داره ولی بازم سوال کن اینم بگم سومی اومده اینقدر راضیم الان هر چند نگهداری ازش سخت هم هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه جات بودم ازاونجایی که نه موقعیت مالی دارم نه اعصابش الان دیوونه شده بودم و دنبال سقط

اینجور که معلومه تو بافاصله ۲.۳سال باردار میشی حواست جمع کن دوسال دیگه دوباره تاپیک میزنی بچه چهارم ها

توکه بچه اول و دومت فاصلشون کم بوده باید اینقدر سختی کشیده باشی که الان سفت و سخت جلوگیری میکردی

من دوتا دارم وله هیچ عنوان نه الان نه بعد به سومی حتی فکرم هم نمیکنم جدا از مخارج و اینا اعصاب میخواد که من کلا ندارم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

میگن. روزای اول هم گناه ,آخه اگه اون مادر بد بخت بعد زایمان مریض بشه،افسرده بشه،اصلا بشه یه مرده متحرک این گناه نیست 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

یا خود خدا منم دو تا دارم الانم موقع پریودیمه ولی دیشب فقط یه لک دیدم با امروز صبح رو دستمال که خشک میکنم وگرنه نوار بهداشتیم تمیزه منم ترس برم داشته نکنه حامله ام از یه طرف یه مدت همش گر گرفتگی دارم میگم شاید یاعسگی زود رس باشه 

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کن

منم تو سی و دو سالگی با یه غفلت بچه سومم باردار شدم و اون اوایل سعی کردیم با گیاه و دارو بندازیمش ولی ترس از غضب خدا و ناسپاسی باعث شد بعد چند روز کم کم پشیمون بشم و این ناخواسته بودن و همزمانی بارداریم و استرس با کرونا باعث شد فشار خون و مسمومیت بارداری بگیرم و بچه هفت ماهه و نارس بدنیا اومد الان دخترم تو سه ساله اما هنوزم خودم سرزنش میکنم که بخاطر ناسپاسی اول بارداری این بلا سرم اومد قاطع تصمیم بگیر انشاالله هر چی خیره پیش بیاد

دلخوشم به روزهایی که در راهست 
[QUOTE=262305388]من دوتا دارم وله هیچ عنوان نه الان نه بعد به سومی حتی فکرم هم نمیکنم جدا از مخارج و ...

نه عزیزم من هردو دختر الان قدیم نیست که بگیم از هر دوتا باید باشه زمونه فرق کرده خواهر 

مگه چند سالته؟!شاید هورمونات بهم ریخته

34سالمه منتظرم اگر تا دو روز دیگه نشدم برم دکتر 

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کن