2821
2789
عنوان

پادکست عشق

479 بازدید | 15 پست

امروز یه پادکست خیلی قشنگ گوش دادم درباره روابط بعد از ازدواج و اینکه چرا عشق از بین میره 

به شما هم معرفیش میکنم، موقعی که دارین کاراتونو میکنید اینم گوش بدین😍

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فصل اول ـ قسمت اول: عشق

«فصل اول ـ قسمت اول: عشق» را از طاقچه دریافت کنید

https://taaghche.com/audiobook/103687

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
از بین میره؟ 

خیلی قشنگه خودت تا اخر گوش بده بنظرم هر زن و مردی باید گوش بدن 

خیلی قشنگه خودت تا اخر گوش بده بنظرم هر زن و مردی باید گوش بدن 

مرسی عزیزم

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
آدما واسه هم تکراری میشن.؟

تکراری که میشن بله بنظرم مادکست ارزش شنیدن داره 

ی خلاصه دو خطی دربارش بگو

هول شدم حس میکنم هیچی یادم نیست 😂

نه شوخی میکنم خودت گوش بده که خوب باد بگیری درباره عاشق شدن و روابط بعدشه 

لینکشو بده

فصل اول ـ قسمت اول: عشق
«فصل اول ـ قسمت اول: عشق» را از طاقچه دریافت کنید
https://taaghche.com/audiobook/103687

افراد زیادی هستن که تو ادامه زندگی باهمسرشون مرددن چون زندگی باعشق رو دوست داشتن 

افرادی هم‌هستن که طبق تجربه تلخ میگن عشق از بین میره و و و ...

حقیقت اینه بچه ها عشق وجود داره و قدرت تحمل مشکلاتو زیاد میکنه و گذشت میاره، اما یه انسان باایمان هم میتونه بدون عشق این خصلت هارو داشته باشه و حتی در نبود عشق با مشکلات کناربیاد و مقابلت گذشت داشته باشه چون عاشق خداست عاشق بندش هم میشه 

نمیدونم چرا بعضی از ماها صفرو صدیم

عشق مقدسه ولی دلیل نمیشه بدون مشکلات باشه و دلیلی نداره تا ابد همه آدمها به اندازه روزهای اول برای هم تازه باشن،کهنگی یعنی قدمت رابطه نه عادی شدن رابطه

از اون طرف دلیل نمیشه هرکس بدون عشق ازدواج کرده خوشبخت تر باشه چون عقل بوده پسِ انتخابش یا بدبخت بشه چون عشق نداره

مراقب باشیم چه با عشق چه بی عشق میشه قشنگ زندگی کرد

افراد زیادی هستن که تو ادامه زندگی باهمسرشون مرددن چون زندگی باعشق رو دوست داشتن  افرادی هم‌هس ...

اتفاقا توی پادکست هم میگه قشنگی عشق به ساختنشه ❤