2789
عنوان

شوهرم میگه

902 بازدید | 40 پست

بهم میگه هرچقد به مامانم احترام بزاری منم بیشتر هواتو دارم من مامانم از همهبرام مهمتره دوستشو دوست دارم با دشمنشم دشمنم.

من رابطه بدی با مامانش ندارم ولی خب از بس اذیتم کرده دوستشم ندارم سعی میکنم زیاد باهاش برخوردی نداشته باشم ولی شوهرم تو قع داره هرروز برم پیش مامانش ازتنهایی درش بیارم کاراشو انجام بدم.بدیش اینه مادر شوهرم کسیوقبول نداره همش حرف زور میزنه اذیت میکنه منم خب دوست ندارم ببینمش

با زبون ثابت کن دوسش داری 

اصلا بدیش رو نگووو

هر از گاهی هم براش عذا بفرس

کارایی که شوهرت میگه رو انجام نده

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو به شرطی ک به مامانتم همینارو بگی😏 

بگی هرچقد به زنم احترام بزاری بیشتر دوستدارم مامان جون هرچقدر اذیتش کنی ازت بیزار میشم😕😒 

نمی‌دونم این مردا خودشونو خانوادشون چی فرض کردن 

با زبون ثابت کن دوسش داری  اصلا بدیش رو نگووو هر از گاهی هم براش عذا بفرس کارایی که شوهرت می ...

شوهرم میدونه از مامانش متنفرم اخه دعوا زیاد داشتیم قبلا الانم سعی میکنم زیاد باهاش برهورد نداشته باشم که تنش ایجاد نشه

خب میتونی باحرف قانعش کنی ک هر چ قدر دور باشیم اینقدر باهم خوبیم از قدیم گفتن دوریو دوستی

میگم ولی میگه تو میخوای منو از خانوادم دور کنی تو عقده ای هستی دوست داری تنها باشی مریضی وهزارتا کوفتو زهرمار دیگه

بگو به شرطی ک به مامانتم همینارو بگی😏  بگی هرچقد به زنم احترام بزاری بیشتر دوستدارم مامان جون ...

دلم میخواد ب ر ی ن م بهشون احترام سرشو نو بخوره کاش از زندگیم میرفتن بیرون میزاشتن نفس بکشم

از همین اول کاری کوتاه نیا و هر جور که راحتی زندگی کن الویت اول خودت باشه شوهرت هم بالاخره به راه می ...

اول کاری کجا بود خواهر ۷ساله درحال جنگیم نمیدونم این مادرشوهرم کی میخواد پاشو از زندگیم بکشه بیرون

میگم ولی میگه تو میخوای منو از خانوادم دور کنی تو عقده ای هستی دوست داری تنها باشی مریضی وهزارتا کوف ...

ن خب منم مثل خودت زیاد دوست ندارم برم خونه مادرشوهرم اینا وقتی همسرم نیست ک کلا نمیرم ولی وقتی همسرم خونس باهم یه ساعتی میریم اونجا میشینیم یه ساعتم میریم خونه بابام اینا میشینیم میایم 

کاش نگاهم زیرنویس داشت😢😢😢😢😢