2777
2789

من پدرم ۸ ماه تو بستر بیماری بود . عین ۸ ماه خونه زندگیمو رها کردم اومدم پیشش ...شاید تنها چیزی که بعد از دنیا رفتنش منو سرپا نگه داشت همین بود که کوتاهی نکردم ....حواسمونو جمع کنیم بچه ها ...خیلی زود دیر میشه ...

راه پدرتون پر از نور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من شخصی رو میشناسم همزمان یه پزشک و دوتا پرستار از اقوامش کنارش بودن ولی نشد کاری براش بکنن ع ...

واقعا؟ این فکر داره خفم میکنه

چطور تحمل کنم

توضیحات بالامو بخون

بنظرت اونموقع که چشماشو باز کرد نگام کرذ

سکته کرده بود؟یعنی در حال سکته بوده یاچی

نی 

یکی از اقوام دورمون فوت کرد . عموش میگفت شب اتاق کناری خوابیده بودم از خروپفش بیدار شدم گفتم فلانی چقدر خروپفش بلنده . توجه نکرده بود صبح رفته بودند بیدار کنن دیده بودند تو خواب فوت کرده گویا خرو پفش به خاطر این بوده که درست نمیتونسته نفس بکشه

واقعا؟ این فکر داره خفم میکنه چطور تحمل کنم توضیحات بالامو بخون بنظرت اونموقع که چشماشو باز کرد ن ...

این فکرارو میکنی خودتم سکته میکنیااا ای بابا.. خدا بیامرزتشون.... اما شمام که دکتر نیستی... 

واقعا؟ این فکر داره خفم میکنه چطور تحمل کنم توضیحات بالامو بخون بنظرت اونموقع که چشماشو باز کرد ن ...

عزیزم ...اصلا مقصر نیستی ...ایست قلبی ۱ لحظه هست ...تا ۱ سال همینه ...من یه بار تو بیماریه پدرم بهش گفتم تورو خدا داروتو بخور اذیت نکن وگرنه میرم ....چون دارو نمیخورد و میگفت خسته شدم ..هنوز بعد گذشت ۱ سال خودمو لعنت میکنم به خاطر این جمله ...بعد رفتنشون این حسها سراغ ادم میاد

نه عزیزم خودتو ناراحت نکن

ببین اون روز اون ساعت برای پدرت مقدر شده بوده که ازین دنیا بره

خوش به سعادتش که مرگ آسونی داشته عزیزم

مرگ ناگهانی برای اطرافیان خیلی سخته ،اما آرزوی خیلی هاست که زمینگیر نباشن و از دنیا برن

تو با این فکرا خودت رو از بین میبری

سر مزارشون برو و ازشون بخواه که بهت آرامش بدن

ملکه برفی مامان،عاشقتم☃️
بابام خودش یتیم بود گفته بود نمیزارم شما اذیت بشید بهترین بابای دنیا میشم براتون ولی منم یتیم شدم ...

خیلی خیلی سخته ...خیلی... ویدئوهای مجتبی شکوری در مورد سوگ رو ببین.کمکت میکنه .