2777
2789
عنوان

کمر درد و پا درد

3279 بازدید | 11 پست

سلام من چند روزی شده فوقش 1 هفته کمر دردم شدید الان باز چند روز شده پای چپم ران کلا درد می‌کنه دست نمیتونم بهش بزنم دراز میکشم میخام پا شم سمت نخاع تیر می‌کشه مال چیه تازگی بنایی هم داشتیم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خطرناکه 

خب  اگه رعایت نکنی آره 

یه چند روز استراحت 

کپسول سلکسیب هر 12ساعت 1عدد

شیاف ایندومتاسین 100 میلی گرم هر شب 1عدد

هر سه ساعت چن تا تیکه یخ بریز تو نایلون بذار رو کمرت فقط یک ربع باشه

اگه با اینا بهتر نشدی برو ام آر ای بگیر 

خب  اگه رعایت نکنی آره  یه چند روز استراحت  کپسول سلکسیب هر 12ساعت 1عدد شیاف ایندو ...

یعنی پس الان دکتر نرم همین نیم ساعت پیش دراز کشیدم ی ربع خاستم پاشم نشد اخر کمرم ی صدا داد مهره ها درد داشتم پا شدم پام ک دیگه راه رفتن مشکله

یعنی پس الان دکتر نرم همین نیم ساعت پیش دراز کشیدم ی ربع خاستم پاشم نشد اخر کمرم ی صدا داد مهره ها د ...

آخه دکتر هم همینا رو میده و کپسول گاباپنتین هر 12ساعت

اگه بری میش جراح مغز و اعصاب میگه برو ام آر ای اگه در حد جراحي باشی میگه جراحي کن، اگه خفیف باشه که همین ها که من گفتم

بعد خوردن دارو اگه بهتر نشدی برو دکتر کایراپراکتیک یه حرکتهایی با دست رو کمر انجام میدن که فشار از روی دیسک و عصب  برداشته میشه بعد باید بری باشگاه پیش مربی حرکات اصلاحی مخصوص کسانی که درد کمر و گردن و زانو دارن تا عضلات کمرت تقویت بشه 

اینا اطلاعات من بود بازم هر طور صلاح میدونین