2777
2789
تو که اینقدر از نامزد سابقت تعریف میکنی پس چرا نامزدیتون خراب شد؟

من کاره ای نبودم  اونم کاره ای نبود بقیه بهمش زدن 

دیگه بهش اونجوری علاقه ندارم ولی .... 

من بهم نزدم دوسش داشتم اونم دوسم داشت  فامیل ها موش دووندن بهم خورد  الان ۵ سال میگذره&n ...

باهاش بیشتر حرف بزن شاید آدم خوبی باشه شاید بعداً درسش رو ادامه بده آخه خیلیا رو دیدم با دیپلم عروسی کردن بعد لیسانس گرفتن بعد از کارگر شدن سرپرست... فقط ببین اخلاقش خوبه مورد اطمینانه با صداقته سالمه از لحاظ روحی و جسمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بهم نزدم دوسش داشتم اونم دوسم داشت  فامیل ها موش دووندن بهم خورد  الان ۵ سال میگذره&n ...

ببخشید عزیزم الان لیسانس و فوق لیسانسا بیکارن مگه ی لیسانس گرفتن چیه ،خوب اگه شغل و درآمدش خوبه از همه مهم تر اخلاقش خوبه ازدواج کن 

باهاش بیشتر حرف بزن شاید آدم خوبی باشه شاید بعداً درسش رو ادامه بده آخه خیلیا رو دیدم با دیپلم عروسی ...

ممنونم عزیزم برام دعا کن خیلی محتاج دعا هستم از طرفی هم چله ازدواج برداشتم الان توی چله ام اینها خواستگاری کردن با اینکه به قول خودشون دوماه پیش منو دیدن و خوششون اومده 

ببخشید عزیزم الان لیسانس و فوق لیسانسا بیکارن مگه ی لیسانس گرفتن چیه ،خوب اگه شغل و درآمدش خوبه از ه ...

سعی میکنم یه فرصتی بهش بدم ببینم چی میشه 

برام دعا کنین لطفا

بقیه غلط کردن وقتی دونفر همدیگرو بخوان دیگه بقیه معنا نداره

حالا که بهم زدن اونم چند ماه قهر کرد رفت تهران رفت سربازی و .... ولی زورش نرسید هنوز هم نمیدونم کی مخالف بود چون مامانش خیلی دوسم داره 

همش توی مهمونی ها چشمش دنبالمه لبخند میزنه بهم و عزیزم از دهنش نمیفته 

شما پس کامل هنوز با قصیه نامزد ستبقت کنار نیومدی 

چرا کنار اومدم بیاد خواستگاری هم دیگه قبولش نمیکنم 

ولی میخوام با یه نفر ازدواج کنم که از اون برتر باشه از لحاظ شغلی و تحصیلی