2777
2789
عنوان

این چ‌ویارای سمی اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 35 پست
🤦‍♀️من خودم لواشک زیاد میخوردم گوش نمی‌دادم به حرف دیگران ولی تو گوش بده 😂😀

ای جانم ادم دست خودش نیس خب

اره سعی میکنم نخورم یا کم بخورم لامصب گل کلم خودش معده درد میاره سرکه هم داره دیگه هیچی😬😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممکنه خدایی نکرده مشکل داخلی داری از کیسه صفرات یا کبدت باشه چون همه اینایی ک گفتی خنک کننده کبدهستن حتما کبدت حرارت داره و صفرا زیادی تولید میکنه ک اشتها ب خوردن نداری

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
الان دلش لواشک میشکه  من ماست و دوغ گوسفند هلاکش بودم روزی یه سطل یک کیلویب ماست گوسفند میخورد ...

من 3 ماه اول ترشی جات دوس داشتم 

3 ماه دوم نمکی و شور 

3 ماه سوم شیرین 

الانم جاتون خالی میخوام پشمک بخورم 

فازم چیه 😂🤦‍♀️

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
جنسیت بچه چیه؟ ایشالا به سلامت بغل بگیریش ،شما که حامله ای واسه مام دعا کن عزیزم😘

الهی به حق پنج تن به هرچی میخوای برسی دلت شاد شه گلم

والا چهارشنبه تازه سنو ان تی دارم پنجاه درصد نشون میده چیه

خودم یه پسر دارم این یکی دلم میخواد دختر شه سالم باشه🥴😬

ای جانم ادم دست خودش نیس خب اره سعی میکنم نخورم یا کم بخورم لامصب گل کلم خودش معده درد میاره سرکه ه ...

😀اوخی ولی خودتو تقویت کن چیزای مفید هم بخور، 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

ب جای اینا رب انار بخور  هم هوس ترشیت کم میکنه هم کبدت خنک هم اشتها اور هم حالت تهوع بارداری از بین میبره هم رنگ پوست جنین زیبا و خوش اب و رنگ میکنه...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
فداتشم. دخملیه... چند هفته دیگه میاد خونه مون😀

ای جانمممم🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿خدا حفظش کنه

من بچه اولم پسره دلم میخواد این دخترشه سالم باشه توکل بخدا حالاچها شنبه برم سنو ببینم چ خبره😂

ب جای اینا رب انار بخور   هم هوس ترشیت کم میکنه هم کبدت خنک هم اشتها اور هم حالت تهوع بارداری ...

عهه واقعا پس من برم بخورم😬😬😬اتفاقا رب انارم دوس دارم 

مرسی از راهنماییت جیگر

ای جانمممم🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿خدا حفظش کنه من بچه اولم پسره دلم میخواد این دخترشه سالم باشه توکل بخدا حال ...

ان شالله عزیزم هرچی میخوای همون بشه😍😍

عهه واقعا پس من برم بخورم😬😬😬اتفاقا رب انارم دوس دارم  مرسی از راهنماییت جیگر

اره هیچ مشکلی برا خودت و نی نی نداره خون ساز و رنگ نوزادت خوش رنگ میکنه بدووو بخور گلی خونگی گیرت بیاد ک عالیه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد