2777
2789
عنوان

پلیکیستیک و جوش

847 بازدید | 11 پست

از وقتی یادم میاد با جوش درگیرم پارسال سونو رفتم گفتن تنبلی خفیف داری اما هرچی داروی هورمونی خوردم بدتر کرد جوشارو

راکوتانم ۸ ماه خوردم بعد ۶ ماه دوباره عود کرد

چیکار کنم واقعا دیگه خسته شدم😔

صورتم یه جای صاف نداره 

پلی کیستیک خفیف باعث اینهمه جوش نمیشه 

میوه و سبزی جات بخور سرخ کردنی و فست بود نخور 

هر روز به مقدار زیاد خاک شیر مصرف کن 

راکوتان درمان موقتی جوشه و خیلی عوارض داره دیگه مصرف نکن 

به دکتر پوست خوب مراجعه کن و بگو پاکسازی پوست هر ماه برات انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام همدرد اصلاح سبک زندگیو هم امتحان کن هرچند رو من جواب نداد ولی خیلیا راضی بودن

اخه واقعا چیزای مضر نمیخورم 

لبنیات حتی

نوشابه و فست فودم ک تعطیل

نمیدونم چمه واقعا

پلی کیستیک خفیف باعث اینهمه جوش نمیشه  میوه و سبزی جات بخور سرخ کردنی و فست بود نخور  هر ...

دکتر پوستم رفتم همشون فقط میگن راکوتان راه اخره

داروی هورمونی ام ک نمیسازه بهم

تغذیه ام هم تا حدودی خوبه رعایت میکنم

بهتر شده بودما ولی الان دوماهه از وقتی یه قرص چاقی خوردم کلااا ریخت بیرون وحشتناااک مخصوصا تو قسمت خط فکم

دکتر پوستم رفتم همشون فقط میگن راکوتان راه اخره داروی هورمونی ام ک نمیسازه بهم تغذیه ام هم تا حدود ...

جوش قسمت فکر به خاطر هورمونه 

قرص چاقی دیگه چه صیغه اییه دیگه نخور راکوتان بدترین داروی دنیاست 

اگر کرج هستی به دکتر مینوش حیدری مراجعه کن

راکوتان شنیدم برای هورمونی نباید خورد نمیدونم

دکتر زنان رفتم در کنارشم دکتر دیگه گفتم تنبلی دارم و داروهامم اینان 

خوب شد ولی زمان میبره

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
راکوتان شنیدم برای هورمونی نباید خورد نمیدونم دکتر زنان رفتم در کنارشم دکتر دیگه گفتم تنبلی دارم و ...

چه دارویی دادن؟

من سیپرو و اسپیرونولاکتون خوردم بدتر کرد اوضاع رو خیلی بدتر

جوش قسمت فکر به خاطر هورمونه  قرص چاقی دیگه چه صیغه اییه دیگه نخور راکوتان بدترین داروی دنیاست ...

نه کرج نیستم

یه ماهه قطعش کردم ولی درس شدنی نیس

دو هفته بعد پریودم وحشتناک میشه😔

چه دارویی دادن؟ من سیپرو و اسپیرونولاکتون خوردم بدتر کرد اوضاع رو خیلی بدتر

متفورمین ،کامپاند، نمیدونم دقیق ال دی یا نوع دیگه اون یکی دکترم فک کنم تتراسایکلین  و کرم داد بهم دقیق یادم نیس🤷‍♀️ 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

ولی کل داروها یادم نیس  دقیق مال قبلا 

برای منم شد بازم جوش بزنم خیلیم زمان بر بود