2777
2789
عنوان

این خوبه یا بد؟

47 بازدید | 8 پست

از ۳ سال پیش ک ۵۲ کیلو بودم یذرع همه اضاف نکردم همه چیممم میخورم همه چیییییییی

ولی هیچی اضاف نکردم سه سالع مشکلی ندارم ک؟😐😐

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

من همین بودم کلا تا وقتی ک انرژی زا خوردنو شروع کردم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
من همین بودم کلا تا وقتی ک انرژی زا خوردنو شروع کردم

من با وزنم مشکلی ندارم دلم میخاد یکم اندامم فرم بگیره لعنتی😐😐

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه چیه من با سن ۲۱ سال و قد ۱۶۸ کلا ۴۰ کیلو ام آزمایش اینا هم دادم کاملا سالم هستم اینجوری خیلی خوب ...

😂😂😂

مگه چیه من با سن ۲۱ سال و قد ۱۶۸ کلا ۴۰ کیلو ام آزمایش اینا هم دادم کاملا سالم هستم اینجوری خیلی خوب ...

میگن زیادم خوب نیست چون دیگه به فکر سلامتیت نیستی 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
میگن زیادم خوب نیست چون دیگه به فکر سلامتیت نیستی 

اینو قبول ندارم تو ایران کلا فکر میکنن چاقی و هیکل تو پر خوبه مگه لاغری چه اشکالی داره من هر روز روزی ۴۵ دقیقه ورزش میکنم هر ۶ ماه یک بار آزمایش کلی میدم و تا الان هیچ مشکلی نداشتم و خدا رو شکر اصلا اصلا استعداد چاقی ندارم😁

اینو قبول ندارم تو ایران کلا فکر میکنن چاقی و هیکل تو پر خوبه مگه لاغری چه اشکالی داره من هر روز روز ...

کی گفته لاغری بده خیلی هم خوبه 

خیلییییی سالم تر از بقیه اید البته به شرطی که گفتم یه سری چیزا هم رعایت کنید مثلا بگی حالا که چاق نمیشم همش شیرینی بخورم بعد خدایی نکرده چند صباحی دیگه دچار مرض قند بشی 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
من با وزنم مشکلی ندارم دلم میخاد یکم اندامم فرم بگیره لعنتی😐😐

با همون فرم گرفت دیگه باس ن و س ینم بزرگ شد چون همراش ورزش میکردم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد