2777
2789

از داروخانه قرص بگیره

ولی تا وقتی به بچه شیر بده کامل خشک نمیشه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه بد،بچه بنده خدا عصبی و پرخاشگر شده اشتباه از شیر گرفتش بچه عصبی شد

ینی چی اشتباه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بچشو بزاره پیش یه نفر که بچه بهش علاقه داره و به مدت بره سفر.شیر از سر بچه میپره 

اصلا بچه بدون مامانش نمیمونه،بیدار شه ببینه نیست ،انقدر جیغ میزنه که از زیر زمینم شده باید مامانشو براش بیاری.اصلا نمیمونه اکرم بشه سرگرم کنی فقط ۳_۴ ساعت.ولی وقتی خوابش میاد فقط و فقط با شیر می‌خوابه 

ینی چی اشتباه؟؟

بچه بجز شیر چیزی نمیخورد،نه شیشه,نه شیر خشک نه پستونک،هیچی.فقط سینه مادر،به شدت وابسته بود،خوابیدنش فقط فقط با شیرمادرش بود،بعد برداشت یهو شیرشو کلا قطع کرد ،بچه به شدت عصبی شد گریه میکرد بهونه گرفت جیغ میزد با هیشکی نمیساخت،دوباره شیرش داد.باید کم کم کمش میکرد چون خیلی وابسته بود،الان اون عصبی بودن و لجبازی مونده روش،دیگه ام نمیتونه بگیرش ازشیر

اصلا بچه بدون مامانش نمیمونه،بیدار شه ببینه نیست ،انقدر جیغ میزنه که از زیر زمینم شده باید مامانشو ب ...

با پزشک مشورت کنین

بچه خواهرشوهر منم همینطوره خدا کمکش کنه

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
بچه بجز شیر چیزی نمیخورد،نه شیشه,نه شیر خشک نه پستونک،هیچی.فقط سینه مادر،به شدت وابسته بود،خوابیدنش ...

اهان

درسته باید تدریجی از شیر گرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40