2789
عنوان

سیکل شانگهای

783 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کسی هست اینجا که سیکل شانگهای انجام داده باشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اون چیع

یه روش عمل تخمک کشی تو سیکل آی وی اف هست. توی این سیکل به جای یه بار عمل پانکچر یا تخمک کشی ، دو بار انجام میشه این عمل.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه روش عمل تخمک کشی تو سیکل آی وی اف هست. توی این سیکل به جای یه بار عمل پانکچر یا تخمک کشی ، دو بار ...

سلام آلا جون خوبی عزیزم

منم اول دی نوبت دارم رویان ک برم تو سیکل و اگه بشه روش شانگهای رو برام انجام بدن من ذخیرم کمه

تو پانکچر آخرم ک دوماه پیش بود با دارو خارحی ۵ تا تخمک داشتم ک کیفیت نداشتن گفتم اینبار روش شانگهای رو امتحان کنم شاید ان شا الله نتیجه داد

گلم شما ذخیرتون چند بود؟من ۰.۹ بود سه بار پانکچر شدم

اولین بار سه تا تخمک دومین بار دوتا و بار سوم پنج تا تخمک ازن گرفتن

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام آلا جون خوبی عزیزم منم اول دی نوبت دارم رویان ک برم تو سیکل و اگه بشه روش شانگهای رو برام انجا ...

سلام عزیزم خوبین؟ ان شاالله به سلامتی‌.

منم ذخیره ام اره کم بود یک و خورده ای بود. منم پانکچر اول ۵ تا تخمک داشتم ک هر ۵ تا جنین a شد. دومی ۴ تا داشتم ک ی جنین خیییلی ضعیف شد . سومی و چهارمی سیکل شانگهای بود تو سومی ۶ تا تخمک بود ک ۴ تا جنین شد و تو چهارمی ک همین دیروز بود ۴ تا تخمک کشیدن ک هنوز نمیدونم جنینی تشکیل شده یا نه.

ان شاالله برا شمام بهترینا پیش بیاد

سلام عزیزم خوبین؟ ان شاالله به سلامتی‌. منم ذخیره ام اره کم بود یک و خورده ای بود. منم پانکچر اول ۵ ...

فداتشم عزیزم ان شا الله بحق امام زمان نتیجه بگیری اینبار و باردار بشی عزیزم❤❤

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏