2777
2789
عنوان

تیرویید کم کار در بارداری

362 بازدید | 36 پست

دوستان کسی بوده ک در دوران بارداری عدد تیروئیدش رو عدد 3یا 4بوده و قرص هم مصرف می‌کرده ولی هوش هوش خوب باشه و تاثیری رو هوشش نداشته باشه توروخدا جواب بدین 

من قرص مصرف میکردم قبل بارداری و خود بارداری و الانم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من سر پسرم ۳ بود اولش تا اخرین روز قرص خوردم به ۱ رسیده بود والله پسرم ماشاالله خیلی زرنگ و باهوشه ۳ زیاد نیست عزیزم نگران نباش تیروئید زیاد ممکنه خطر داشته باشه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قرص مصرف میکردم قبل بارداری و خود بارداری و الانم 

عزیزم تو دوران بارداری عدد تیروئیدت رو 3یا 4بوده؟ بچه سالمه؟ 

من قبل بارداری هم میخوردم ولی الان فهمیدم تیروئیدم هنوز کم کاره با وجود خوردن قرص

تیروئید چن باشه خوبه؟   مال من ۲.۴

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

عزیزم تو دوران بارداری عدد تیروئیدت رو 3یا 4بوده؟ بچه سالمه؟  من قبل بارداری هم میخوردم ولی ال ...

اره عزیزم اونطور بود خداروشکر بله سالمه زودتر از همسن هاش حرکات رو انجام می‌ده ۱۵ ماهشه . دوستمم ۲۹ هفته فهمید کم کاری داره دکترش نمی‌دونست می‌ترسید اونم بچش کم هوش باشه خداروشکر سالمه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده