2777
2789
عنوان

کمک😔

147 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

یه سوال داشتم .. همسرم تقریبا ۲هفته اخیر همسرم آلتش و همش میخارونه و همش بهش میگم چرا ایطو میکنی میگه که تو عفونت داری بعد رابطه همش ایطو میشم .. اما من هیچ عفونتی از خودم نمیبینم و میگم که اون عفونت داره هرچ میگم ازمایش بده میگه نه خودت برو به بهداشت 

بنظرتون مشکل از چیه اگ کسی چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه 😔❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم برو دکتر زنان اگر عفونت داشته باشی که بهت دارو میده 

قرص میده که شما با همسرت باهم مصرف کنید

اگر هم عفونت نداشته باشی خب همسرت باید بره دکتر دیگه

برام دعا کنید مادر بشم😪خدایا آرزوی بچگیهامو محقق کن🥺 و خداوند آنچه را که به ما گذشت، جبران خواهد کرد🌿❣️

لباس زیرجدیدنخریده؟؟اگه توعلائمی نداری ممکنه اون مشکل داشته باشه فعلاباهاش رابطه نداشته باش تابره دکتر

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
میشه بگید نوره چیه؟ شنیدم بعضیا واسه رفع تیرگی استفاده میکنن درسته؟ 

نوره همون پودر موبر سنتی

همون دفعه اول که استفاده میکنی قشنگ سفید شدن رو میفهمی. بهترین خوبیش هم اینه که موهارو نازک میکنه

م سی عزیزم همونا که روشون نوشته تیزبر و بوی خیلی بدی داره؟ 

نه تیزبر اصلا خوب نیست

برو عطاری بگو نوره سنتی میخوام . توی اینترنت یه سرچ بزن در مورد بهترین نوره سنتی. قیمتی هم نداره