2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین شوهرت چی دوست داره،مثلا یکی ساپورت یکی تاپ شلوارک یا شورتک.هربار امتحان کن ببین با کدوم جذبت میشه رنگ ها رو همینطور.

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر

کلا توی خونه همیشه هم لباس خیلی باز نپوش. بنظرم چشمشون عادت میکنه‌ گاهی هم تنوعی مثلا تیشرت شلوار بپوش. 

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

تاپ شلوارک 

تاپ شورتک

پیراهن عروسکی کوتاه

لخت بودن هم همیشه خوب نیس ی موقه ها لباس کاملا پوشیده ولی مثلا جذب بپوش اینجوری بیشتر کیف میکنه تا لخت بودنتو ببینه یا مثلا بالا تنه کاملا پوشیده و پایین تنه شورتک مثلا اینجوری بیشتر دوسدارن

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

2790
2778
2791
2779
2792