2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم 😖😖

302 بازدید | 19 پست

با کسی وارد رابطه شدم ، حدود یه ماهه 

ایشون منو چند ساله دوست‌داره و وااااقعا دوست داره 

ولی من متوجه شدم ک نمیخوامش و ازش خوم نمیاد و حسی بهش ندارم 

نمی‌تونم بهش بگم ک سلیقه نیست 🥲

چطور باهاش به هم بزنم ک کمترین دلخوری پیس بیاد

چه بهونه ای بیارم؟!

😕😕😕😕

حالا میخوای بگی سلیقم نیس؟ حالا که عاشقت شده؟؟؟؟

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

وقتی خیلی دوست داره باهاش بمون بعدا دیگه کسی نمیاد تو زندگیت به اندازش دوستت داشته باشه حسرتشو میخوری😢

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😕😕😕😕 حالا میخوای بگی سلیقم نیس؟ حالا که عاشقت شده؟؟؟؟

من فقط یه ماهه باهش رابطه دارم ، یه ماه برای شناختن 

حالا ک شناختم فهمیدم آدمی نیست ک میخوام 

ولی اون خیلی وقته دوسم داره ، با اینکه ارتباطی نداشتیم ، نهایتش جواب سلامش میدادم🥲

وقتی خیلی دوست داره باهاش بمون بعدا دیگه کسی نمیاد تو زندگیت به اندازش دوستت داشته باشه حسرتشو میخور ...

ولی به اندازه کافی برام بالغ نیست 

دوست داشتن خالی کافیه ؟!🥲

من پارسال ک کنکور داشتم به دوست پسرم گفتم میخوام درس بخونم کات کردم😂🥲 توعم اگه دانشجویی شاغلی چیز ...

تو یه دانشگاهیم ، بهونه نمیشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

براش کافی نیست این دلیل

تو یه دانشگاهیم ، بهونه نمیشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ براش کافی نیست این دلیل

ای بابا چه بده که توی دانشگاهید همش قراره چشم تو چشم شید.

نمیدونم بدون اینکه دلیل الکی بیاری و منطقی باهاش حرف بزن و حرف دلتو بگو تا مدت بیشتری از رابطتون نگذشته و وابستگی بیشتری ایجاد نشده.

چند سالتونه شما؟اون چند سالشه؟

من فقط یه ماهه باهش رابطه دارم ، یه ماه برای شناختن  حالا ک شناختم فهمیدم آدمی نیست ک میخوام&n ...

اگه میدونستی که دوست داره نباید به خودت وابستت میکردی میدونی الان اون چه ضربه ای میخوره؟ ممکنه تا ۱۰ سالم بهت فک کنه و نتونه دیگه به کسی اعتماد کنه و دوباره عاشق بشه قبل از دوست شدن باید تحقیق میکردی اگه بدردت نمیخورد باهاش اشنا نمیشدی

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

اگر اون مواردی که سلبقه ات نیست خیلی روی مخت حتما بهش بگو 

من همچین موردی برام پیش اومده 

تو دوره آشنایی خیلی به همسرم علاقه نداشتم ولی همسرم چرا 

چند ماه هر هفته می اومد خواستگاری 

یادمه یه بار حتی مستقیم تو مترو بهش گفتم دوست ندارم 

جامون رو اون لحظه جدا کردیم حتی 

ولی بعدش بهم پیام داد که انقدر میرم و میام تا بهم علاقه مند بشی 

در نهایت چون خانواده ام خیلی ازش خوششون اومده بود باهم ازدواج کردیم الانم خیلی خودشو دوسش دارم 😍ولی اون چیزایی که از اول روی مخم بود هنوز روی مخمه 😅

ولی به اندازه کافی برام بالغ نیست  دوست داشتن خالی کافیه ؟!🥲

ببین یعنی چی بالغ نیست؟

من یه مثال بزنم خواهرم یه پسره خیلی دوسش داشت ولی دانشجو بود و اول راه خواهرم مثل شما بهش گفت دوستت ندارم و فلان رفت با یه آدم کامل از همه نظر ازدواج کرد الان واقعا تو زندگیش کمبود عشق اون آدم رو احساس میکنه میگه کاش عشق و دوست داشتن اونو انتخاب میکردم

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌