2777
2789
عنوان

کسی کوئیک داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تحربه ی هر دو ماشین رو دارم. 

رانا موتور قویتری نسبت به کوییک داره.

اتاقش جا دارتره.

صندوق عقب داره.

اما قسمت عقب دید کمی داره. 

اگر اهل جاده رفتن نیستین، کوییک برای داخل شهر مناسب تره. 

من تحربه ی هر دو ماشین رو دارم.  رانا موتور قویتری نسبت به کوییک داره. اتاقش جا دارتره. صندو ...

اهل سفر و جاده هم زیاد هستیم اتفاقا

ولی بنظر شما یه رانای ۵ سال کارکرد نسبت به کوئیک صفر کدوم کمتر اذیت میکنه احتمالا

اهل سفر و جاده هم زیاد هستیم اتفاقا ولی بنظر شما یه رانای ۵ سال کارکرد نسبت به کوئیک صفر کدوم کمتر ...

سوال سختیه چون بستگی داره رانا رو در چه شرایطی نگهداری کرده باشن. اما اگر همه چیز رو نرمال در نظر بگیریم و دست فرمون شما هم قابل قبول باشه من رانا رو پیشنهاد میکنم. 

سوال سختیه چون بستگی داره رانا رو در چه شرایطی نگهداری کرده باشن. اما اگر همه چیز رو نرمال در نظر بگ ...

خب من خیلی راننده ماهری نیستم

گاها با ماشین همسرم رانندگی میکردم

ولی این اولین ماشینیه که جدا از ماشین همسرم دارم واسه خودم میخرم

شوهرمم دیده من دارم سواری میگیرم ماشین خودشو فروخته وانت خریده

خب من خیلی راننده ماهری نیستم گاها با ماشین همسرم رانندگی میکردم ولی این اولین ماشینیه که جدا از م ...

پیشنهاد میکنم فعلا همین کوییک رو استفاده کنین. اابته کوییک هم در قسمت اینه های بغل نقطه ی کور زیاد داره اما رانا هم نقطه ی کور خصوصا در قسمت عقب زیاد داره و شما در موقع دنده عقب گرفتن دچار مشکل میشین.