2777
2789
عنوان

تاریخ سزارین

309 بازدید | 18 پست

چند روز دیگه برای تاریخ سزارینم و معاینه میخوام برم پیش دکترم.  برای تاریخ سزارین خود دکتر تعیین میکنه یا خودم هم میتونم نظر بدم که توی این روز باشه؟ یه سوال دیگه اینکه دکتر پولی برای سزارین از م میگیره یا نه 

چون خودم بیمارستان دولتی برم مجانیه پولی ازم نمیگیرند میخواستم بدونم جداگونه دکتره برای خودش پول ی دریافت میکنه یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئنی سزارین اختیاری مجانی میشه؟؟؟‌ تو بیمارستانای دولتی فقط طبیعی رایگان در میاد

در مورد دستمزد جدا هم بستگی به دکترت داره بعضی ها می گیرن بعضی ها هم نمی گیرن از خودش بپرس

مطمئنی سزارین اختیاری مجانی میشه؟؟؟‌ تو بیمارستانای دولتی فقط طبیعی رایگان در میاد در مورد دستمزد ج ...

اره بیمارستان دولتی تا جون داری باید طبیعی زور بزنی اصلا سزارین نمیکنن مگه بچه پی پی کرده باشه یا شرایطیداشته باشه

اره بیمارستان دولتی تا جون داری باید طبیعی زور بزنی اصلا سزارین نمیکنن مگه بچه پی پی کرده باشه یا شر ...

خب پس چطور شما میگی اگر بری بیمارستان دولتی مجانی در میاد؟ بیمه نیروهای مسلح اید؟

مطمئنی سزارین اختیاری مجانی میشه؟؟؟‌ تو بیمارستانای دولتی فقط طبیعی رایگان در میاد در مورد دستمزد ج ...

آخه توی زایمان اولی وقتی دردم گرفت رفتم بیمارستان و طبیعی میخواستم بدنیا بیاد بخاطر تنگی لگن سزارین شدم و هیچ هزینه هم ندادم توی این بارداری به خاطر شرایطم باید سزارین بشم و باید تاریخش مشخص کنند

آخه توی زایمان اولی وقتی دردم گرفت رفتم بیمارستان و طبیعی میخواستم بدنیا بیاد بخاطر تنگی لگن سزارین ...

پس دیگه هزینه نمی گیره دیگه سز اجباری هستی فقط یه نامه میده که بری بیمارستان،فقط پول ویزیت میگیره

آخه توی زایمان اولی وقتی دردم گرفت رفتم بیمارستان و طبیعی میخواستم بدنیا بیاد بخاطر تنگی لگن سزارین ...

اگر ۱۸ ماه از زایمان اول گذشته باشه شما می تونی زایمان طبیعی داشته باشی پس فکر نکن چون اولی سزارین بوده اینم باید سزارین بشه

دکترت هم اگر مال خود اون بیمارستان دولتی نباشه هر دلیلی هم که برات بنویسه دکتر مقیم بیمارستان باید تاییدش کنه اصلا اینجوری نیست که فکر کنی

بعدم اگر دکتر بخواد ۷-۸ میلیون پول بگیره خوب یه بیمارستان غیر دولتی (حالا یا نیمه خصوصی) بری که خدماتشون بهتره و هزینه هم همین میشه 

پس دیگه هزینه نمی گیره دیگه سز اجباری هستی فقط یه نامه میده که بری بیمارستان،فقط پول ویزیت میگیره

الان خیلی سخت میگیرن اگر ۱۸ ماه از اولی گذشته باشه می تونه زایمان وی بک داشته باشه

اگر ۱۸ ماه از زایمان اول گذشته باشه شما می تونی زایمان طبیعی داشته باشی پس فکر نکن چون اولی سزارین ب ...

5 ساله که از زایمانم میگذره اونم به خاطر تنگی لگن سزارینم کردند خیلی درد کشیدم اما به دنیا نیومد الانم نمیدونم با این وجود میتونم طبیعی زایمان کنم یا نه  

دکترم توی همون بیمارستان دولتی است