2777
2789
عنوان

مهمون دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4514 بازدید | 129 پست

بدون خبر دادن یعنی اومدن؟ 

وا مگه همچین چیزی هست هنوز 😁😁 

من یه نصف روز قرار بود بریم خونه جاری ام فقط یه ناهار و عصرونه کار داشتیم تو اون شهر،  از یک هفته قبل بهش خبر دادم بنده خدا اخه بچه کوچیک داشت رفتم ناهارم خودم پختم براش عصرونه هم کیک درست کردم خودم 😁😁😁😅 ظرف ها هم شوهرامون شستن😐✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پول انشالله داري 

بده يكي از مهمونا كه جوون تره بره يه مقدار نون و يه مقدار چاي خشك بخره بياره

به هر حال ناهارم ابگوشت گذاشتي سر ناهار هم نون لازمه كه

اگه پولم نداري برو سوپري محله تون بگو پول ندارم مهمون دارم بيا اين كارت مليم يا اين يه تيكه طلام گروعه شما باشه من مهمونامو گرسنه نفرستم خونه شون بعدا ميارم پولتو ميدم

درسته باید مهمون رو تکریم کرد ولی تو رو خدا خانم ها هر جا میخواید برید قبلش یه زنگ بزنید

شاید طرف تو خونش سر بریده داره

شاید بی لباس نشسته

شاید اون روز دلش نمیخواسته خونشو تمیز کنه

و هزار تا شاید دیگه.....

فامیل شوهرای من همیشه بی خبر یه دفعه در میزنن میان تو

کاری ندارن کله سحره یا نصفه شب😥😥😥

خدا بهت صبر بده اینکه تو داری میگی درسته ولی خیلی کم پیدا میشه مردی مثل شوهر تو یبار تموم شد بهش گ ...

انقد خوشحال میشه غدا ددست نکنم نون پنیر میخوره چون مواد عذایی کمتر مصرف میشه هفته ای یک بار گوشت قرمز یکبار مرغ یکبارم کنسرو ماهی بقیش بدون گوشت 

گوشت قرمز چهار نفریم ۸۰ گرم یه وعده درست میکنم پسرام ۱۴ و ۱۱ سالن من بیشتر به اونا میدم بخورن خودم کم خونی شدید دارم پوکی استخوان نارسایی دوتا دریچه قلب ولی عین خیالشم نیس من یه رون مرغ رو یه وعده درست میکنم بیشتر هویج و سیب زمینیه میخوریم کنسروم یه دونه چهار نفری بازم میگه تو باید خرج خودتو بدی با مریضیم باید قالی ببافم حتی یه هزاری پولشم نمیبینم لباس که کهنه های مردمو میپوشیم چند سال یه بار لباس

پولاشو جمع میکنه زمین میخره دوتا زمین خریده من چهار ماهه لباسشوییم خرابه درست نمیکنه

خیلیا میان میگن شوهرمون خسیسه بعد وقای میخونم میبینم به گرد پای شوهرمم نمیرسن 

یه بار توی نت خوندم زندگی با هفت دسته آدم خیلی سخته یکیش افراد خسیس بود که میگه شما به هر طوری رفتار کنین اونا بازم رضایت کامل ندارن دقیقا همینطوره منم چاره ای جز زندگی ندارم 

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
عادتش دادی دیگه پول نگرفتی انقد پرو شده 

کار به عادت نداره نمیده 

من اولا بحث و دعوا سر رفتاراش دیگه نمی کشیدم دیدم اون تغییر نمیکنه خودمو تغییر دادم اونم اینکه دیگه هیچی نمیخوام هیچی من اصلا مغازه نمیرم نمی دونم مد چیه نمی دونم فروشگاه چیه اثلا هیچ مغازه ای 

خواهرام صحبت میکنن مغازه کجا چی داره چطوره ارزونه گردنه من فقط نگاه میکنم اصلا نمی دونم کجا رو میگن اصلا از جنسا سر در نمیارم اگه کسی یه چیزی بگه خزیده نمی دونم گرون خریده یا ارزون جنسش خوبه یا نه اصش نمی دونم مارک چیه مد چیه من قالی میبافم یه هزاریشو بهم نمیده ماه قبل ۵۰ میلیون پول قالیمو گرفت گفتم یه گوشی برام بگیر این خیلی قدیمی شده هنگ میکنه گف حالا که کار میکنه گوشی میخوای چیکار با پسرام با هم سه تایی یه این گوشی دست دومو واسمون خرید بخاطر درس بچه ها

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
کار به عادت نداره نمیده  من اولا بحث و دعوا سر رفتاراش دیگه نمی کشیدم دیدم اون تغییر نمیکنه خو ...

واقعا قلبم درد گرفت عجب آدمی

خداصبرت بده خواهر

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸