2777
2789
عنوان

مهمون دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4514 بازدید | 129 پست
نه عزیز زن شدیم در کنار زتدگی عرضه اینم داشته باشیم  یه مهمونو راه بندازیم قیافه نگیریم به مهمو ...

با واژه نداشتن که آشنایی ، شاید نداشته باشه ، شاید مریض و بدحال باشه ، مهمون نباید دو ثانیه به این چیزا فکر کنه ، یا حداقل الان که اومده دیده نون تو خونه نیست و سرزده اومده ، خودش عقلش برسه بره یه چیزی بخره ، پس کلا مهمونشون زیادی بی فکره 

طبق احادیث، مهمون ناخوانده رو هرچی داشتی پذیرایی کن ولی مهمونی که از قبل خبر داری باید پذیرایی کامل ...

بله یکی اینه از امام صادق ع البته پذیرایی کامل به مفهوم زحمت کشیدن در پذیرایی هست هاااااا نه اینکه بریز و بپاش😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز کلی حدیث داریم برای تکریم مهمان و درسته که لطف و نعمتهای فراوونی از جانب خدا برای پذیرایی ...

درسته عزیزم ولی حالا که اومدن 

باید بی احترامی کنیم؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
طبق احادیث، مهمون ناخوانده رو هرچی داشتی پذیرایی کن ولی مهمونی که از قبل خبر داری باید پذیرایی کامل ...

کی گفته حدیثو؟؟؟

حضرت علی گفته مهنان تا سر روز خونت اگر نوند بهترین غذارو جلوش بزار بعد سه روز خودت هر جی خوردی جلو اونم بزار

خدیثارم دستکاری میکنن

مهمون مهمونه جه سرزده چه خبرداده

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
دیگه مهمون نوع سرزدشم داریم قرار نیست که ادم ردش کنه یا رو نده بعدم زن همیشه قبل اینکه قند تو قندش ...

من مهمون سرزده رو هم با گرمی استقبال میکنم بله شما درست میگی ولی من اصلا خرید نمیرم یعنی شوهرم حتی یه هزاری پول بهم نمیده مبادا نگه دارم شوهرمم آدمیه تا چیزی کامل تموم نشه نمیخره من شده چند بار یه کم قایم کردم ولی میفهمه تا تمومم نشه نمیخره تازه بدترم میکنه باید التماس کنم تا بخره همش میگه قایم گردی ولی وقتی مهمون خبر بده بیاد میره میخره البته فامیلای خودش فامیلای من که اصلااااا خونه من نمیان حتی عید نوروز همیشه هم هر چی بخره کم میخره مثلا سیب زمینی پیاز میوه از هرکدوم خیلیییی بخر یک گیلو و نیم گوشت نهااایت یه کیلو میگه دو ماه باید داشته باشی شما با آدم خسیس زندگی نکردی ببینی چطوریه من حسرت دارم یه دفه ۴ کیلو سیب زمینی بخره من بتونپ دوتاشو ابپز کنم ته دیگ کنم ولی انقد کمه که نمیشه

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
درود برتو فرزندم.

💞💞🌹🌹🌹

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
با واژه نداشتن که آشنایی ، شاید نداشته باشه ، شاید مریض و بدحال باشه ، مهمون نباید دو ثانیه به این چ ...

ببین بزار بگم واسه تو مهمون سرزده اومد درباز نکن

برو بگیر بخواب

هر جور صلاح میدونی اونو انجام بده

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
من مهمون سرزده رو هم با گرمی استقبال میکنم بله شما درست میگی ولی من اصلا خرید نمیرم یعنی شوهرم حتی ی ...

خدا بهت صبر بده

اینکه تو داری میگی درسته ولی خیلی کم پیدا میشه مردی مثل شوهر تو

یبار تموم شد بهش گفتی گوش نکرد غذا نپز بگو نداشتیم نپختم هر وقت گرفتی درست کنم

من مهمون سرزده رو هم با گرمی استقبال میکنم بله شما درست میگی ولی من اصلا خرید نمیرم یعنی شوهرم حتی ی ...

عادتش دادی دیگه پول نگرفتی انقد پرو شده 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بچه ها اسی یه تاپیک دیگه زده رفته تو اون خودتونو خسته نکنید😂😂😂

پس گوشی دستشه ..🥴🥴🥴🥴

کی گفته حدیثو؟؟؟ حضرت علی گفته مهنان تا سر روز خونت اگر نوند بهترین غذارو جلوش بزار بعد سه روز خودت ...

عزیز دلم جای دوستمون جواب شمارو میدم

مردی حضرت علی علیه السلام را به خانه دعوت کرد. حضرت فرمود: به سه شرط می آیم. آن مرد پرسید: آن شرایط چیست؟ امام پاسخ داد:

یکی این که از بیرون خانه چیزی برایم تهیه نکنی.
دوم آن که آن چه را در خانه داری، پنهان و ذخیره نسازی (هرچه داری بیاوری(
سوم آن که به خانواده ات اجحاف و فشار وارد نیاوری.
مرد گفت: باشد، می پذیرم.
حضرت قبول کرد و مهمانِ خانه ی او شد

تازه پذیرفتن مهمان باشن یعنی دعوت شدن،در مهمان نوازی ائمه شکی نیست حتی روایت هست وقتی ۷روز مهمان نداشتن غصه دار بودن و گریه میکردن اما خب مطمئن باشید ائمه فقط برای رفاه حال مهمان حدیث ندارن

یا علی

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.