2777
2789
عنوان

مهمون دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4514 بازدید | 129 پست

وقتی مهنون هست خودتون از نی نی سایت بکشین بیرون فکر مهمان باشین

زن شدین واسه چی ماهی یبار نتونین مهمون راه بندازین بدرد عمتون میخورین

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

مامان من همیشه میگه یه مقدار قند و چایی همیشه یه جا دست نخورده بذار بمونه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا بخره فوقش میزاره تو زودپز لوبیا سفیدم بریزه وایییی بعد آبکش کنه بریزه تو آبگوشت اسی ینی کشتمتا ...

ینی وقتی خیس ندادیم باید جدا بپزیم بعد ابکش کنیم؟ یا کلا همه با هم؟

ینی وقتی خیس ندادیم باید جدا بپزیم بعد ابکش کنیم؟ یا کلا همه با هم؟

من خیس نکرده باشم تو زود پز میپزم آبکش میکنم بعد ب آبگوشتی اضافه میکنم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
نگفتن قبول نکنین میگه قبول میکنه ولی با اکراه و  اقعا هم همینه مهمونی که خبر میده آدم چقدر دوست ...

دیگه مهمون نوع سرزدشم داریم

قرار نیست که ادم ردش کنه یا رو نده

بعدم زن همیشه قبل اینکه قند تو قندشون تموم بشه میخره جاش میزاره بخاطر همین مهمانای سرزده یه موقع بیاین خجالت نکشه

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
تو مثل مادر شوهر منی ۲ نصف شبم مهمان بیاد اصلا ترسی نداره پدیرایی ساده و دلچسب داره

والا دیگه بعضیا میخوان خون بپا کنن

من متنفرررم ازین دوتا همیشه هم تو ۳ تا کابینت پر مونده🤣

عیب نداره درعوض اصلا شرمنده نمیشی  

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
من متنفرررم ازین دوتا همیشه هم تو ۳ تا کابینت پر مونده🤣

تو خونه ما هم همینه😁 فقد همسرم صبحا موقع رفتن ی فنجون میخوره پسرام فقد شیر چی بشه ی چایی شیرین بخورن

خودمم اسپرسو

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
 عیب نداره درعوض اصلا شرمنده نمیشی    

اره خداروشکر البته من یکبارم مهمون یهویی نداشتم تو این چندسال ،دیگه الان تو این اوضاع و گرونی طرف باید خیلی بی درک باشه پاشه یهویی بره خونه مردم😐😐😐