2777
2789
عنوان

مهمون دارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4514 بازدید | 129 پست
شما ی جا بری شب بمونی صبح بهت بگن هی یالا پاشو برو نون بخر ناراحت نمیشی وجدانا؟ ی روزه دیگه آسمون ب ...

من اگر مهمون سر زده بیاد بیخیال هستم 

و هیچ وقت سر زده نمیرم جایی اگرم بچه کوچک داشته باشه یا مریض حال باشه خودم سعی میکنم کارها رو انجام بدم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهمون سر زده از انسانهای کم شعور و گاها بی شعور  دنیا محسوب میشه  بدم‌میاد از مهمون سر زد ...

حتی پیامبر من گفتن سرزده خونه کسی نرین 

یه جاییم خوندم گفتن نماز آخر وقت مثه مهمون سرزدس خدا قبولش میکنه ولی با اکراه 

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
چرا چون مهمونی اومدن بیخبر باید بدترین رفتار بشه باهاشون

واااا بیا بزن وقتی صاحبخونه تو خونه هست و کار داره پاشه بره نونوایی؟؟با احترام پول بده به یکی از مردا بگه بی زحمت نون بگیرین

اون واسه ناهاره هنوز وقت هست....فعلا باید به فکر صبحانه باشه😁

میدونم بهرحال باید بپزه قشنگ 

استارتر الان بجای تاپیک باید ی شکلات میزاشت دهنش میرفت سوپری ی کم لوبیا سفید با یکم نخود یکمم وسایل صبحانه میخرید کاریشون روشن می‌کرد ی صبحانه میداد میخوردن خودشم ی چیزی می‌خورد ..باز خداروشکر پول هست خیلیا اینجا تاپیک زدن د ست داریم مهمون نواز باشیم اما پول نیست🥺

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
حتی پیامبر من گفتن سرزده خونه کسی نرین  یه جاییم خوندم گفتن نماز آخر وقت مثه مهمون سرزدس خدا ق ...

پیامبر کفته مسیج بزنین قبلش؟؟؟

گفته در هر صورت مهمان حبیب خداس

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
وای منم از مهمون سر زده متنفرم یعنی چی اخه  یا بگو برن نون بگیرن خودشون بگو سرزده اومدین من نو ...

همیشه وقتی یخچال پره خونه تمیزه هیچکس نمیاد 

ولی وقتی خونه کثیفه یخچال خالیه همه میان 😁😁😁

البتع سوپری سر کوچه هست مشکلی نیست

خدایا توبساز ....توبسازی قشنگه❤❤❤
واسه منم قفله

من هیچی هم تو خونه نداشته باشم نون ماست میذارم جلوشون ولی با روی باز و احترام و عزت 

مهمون برام عزیز و مهمه

حالا هر کی باشه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
خب وقتی نمیتونه بره چکار کنه فک کن ۴ تا مرد نشستن بعد یه زن بره نونوایی

از کجا فهمیدی مردن؟ اصلا باشن آدم گاهی روش نمیشه واقعا من خودم از اون دسته ادمام همه هم میگن تو خونت بهممون خوش میگذره هرجا هم برم دره هرجا بروم بازه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
واااا بیا بزن وقتی صاحبخونه تو خونه هست و کار داره پاشه بره نونوایی؟؟با احترام پول بده به یکی از مرد ...

نه کلمه سیرشون کن زشت بود

خودت مهنونی جای میری واسه شکم میری مگه؟؟   

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد