2789
عنوان

كيا بيدارن !؟

199 بازدید | 20 پست

چيكار كنم اينقدر حرص و جوش نخورم از عصبانيت و ناراحتي كل بدنم درد ميكنه 

الان فهميدم همه فاميل دشمن هستن 

پشت سرم حرفاي دروغ ميزنن ، بي احترامي ميكننن و من كاري از. دستم برنمياد

كلي ماراحتي ميكشم 

چيكار كنم فشارم هرروز بالاس و دق ميكنم

از خودت بپرس تأثیر این فامیل تو زندگیه من چیه؟

جواب :هیچی 

رزق و روزیت دست خداست آرامشتم دست خودت پس چند تا ذگر بگو و راحت بگیر بخواب

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت رو مشغول کن اونقدر که به فامیل فکر نکنی اونوقت تازه میفهمی که هیچ جایگاهی تو زندگیت ندارن و آرامش پیدا میکنی

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

اگه سعی کن بهترین آدم هم  برای فامیلا باشی بازم پشت سرت حرف میزنن بدهم باشی بازم پشتت حرف درمیارن به نظر من باهاشون دوستی نکن و فقط در سلام واحوالپرسی وحرف بزن رازها و کارهات رو هم نگو بهشون

دقیقا الان فهمیدی؟ 🤔 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

انیشتن میگه من هیچ فرمولی واسه موفقیت پیدا نکردم ولی فرمول شکست اینه که بخوای طوری زندگی کنی که همه رو راضی نگهداری ،این غیر ممکنه،پس زندگیتون رو کنید و لذت ببرید

کاربر آقا:جامعه ای که برابری را هدفی والاتر از آزادی میداند،نه به برابری می‌رسد و نه به آزادی.
يعني بهشون فك نكنم اصلا؟ 

نه عزیز من تاحالا فکر کردی چی شد؟؟؟؟هیچی فقط حرص و اعصاب خوردیش مونده برات 

اینو یادگرفتم که هیچ کس ارزش اینو نداره بخوای ارامشتو بهم بزنی اگه توکلت به خدا باشه خودش به موقعش همه چیو برات درست میکنه اونام از خودشون خجالت میکشن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
به ی ورت 😐 منم انقدر پشت سرم حرف میزنن تازه خوشحالم میشم میخندم بهشون ببین چقدر مهمی و رفتارات و ...

مندختر اروميم … نميتونم باهمه صميمي باشم 

نميتونم يكي كه واسم كلاس ميزاره و طرفم نمياد پيش قدم بشم . چرا بايد خودمو مجبور به كاري كنم.

از اين مسعله سواستفاده ميكنن

همش ميگن جوش نميخوره  منزويه 

خب من اينم و راحتم