2777
2789
عنوان

شوهرم

293 بازدید | 17 پست

بچها خیلبییی   سیاست داره  خیلی زیاد مثلا جلو خونوادش جوری رفتار میکنه که انگار هیچ بهایی بهم نمیده یا حتی انگار من براش زیاد ارزش ندارم که مبادا خونوادش ناراحت نشن  خیلی ناراحتم خیلی حس حقارت پیش خونوادش  دارم ولی جلو من خوبه   انگار انگار که پش سرم چیکار میکنه  من نمیدونم شخصیت واقعیش چجوریه کلافه شدم  ی اشتباه بزرگ کردم صداشو یداشکی شنیدم اون زمان بود که فهمیدم شوهرم پشت سر جلو خونوادش چه مدل رفتار میکنه مثلا به من میگه عزیزم خیلی سرم شلوغه وگرنه دلممیخواس هر هفته پیشت باشم تو بیا پیشم (همون شهری که کار میکنه) بعد با مامانش پشت سر من که صحبت میکنه میگه میخوام ببرمش س هفته حوصلخ ندارم هی هر هفته پاشم بیام 

خیلی ازار میبینم میخواد هر دو طرفو نگه داشته باشه ولی من این طدف دارم له میشم متوجه میشه  ولی سیاست داره خدااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خانواده خبیثی داره که ناراحت میشن پسرشون با زنش خوب باشه شوهرتم یه خبیث مثل اونا 

میتونست یجوری رفتار کنه حق ناراحت شدن نداشته باشن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چه خانواده خبیثی داره که ناراحت میشن پسرشون با زنش خوب باشه شوهرتم یه خبیث مثل اونا  میتونست ی ...

شوهرم وقت تنهایی یا خودمونیم انقد خوبه ولی پش سر 

من دارم دیونه میشم از این کارا همش ی نفره همه بارو رو دوشم میکشم ولی واقعا دلم میشکنه  نمیدونم چیکار کنم 

عزیزم درکت میکنم ... بعضی ها غرور کاذب دارن... بذار به پای غرورش اینجوری راحت تر با قضیه کنار می یای

ولی من واقعا نیاز دارم ب اون احساس ها  حتی جرئت نداره ی ذره ازم حمایت کنه خیلییی ازار میبینم خیلی

شوهرم وقت تنهایی یا خودمونیم انقد خوبه ولی پش سر     من دارم دیونه میشم از این ...

عزیزم خیلی مهمه جلو دیگران رفتار خوب داشته باشه تو باید همین انتظارو داشته باشی ازش اگه بخوای دلایلشو قبول کنی همیشه باید تحقیر بشی

یبار دوبار تو هم ضایعشرکن تحویلش نگیر جلو دیگران بفهمه احوالتو

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم خیلی مهمه جلو دیگران رفتار خوب داشته باشه تو باید همین انتظارو داشته باشی ازش اگه بخوای دلایلش ...

نه اتفاقا جلو خوبه مثلا پشت سر با مادر خواهرش میشنه وقتی تنها میشه ی کارای میکنه  حرفای میزنه سرم سوت میکشهههه

نه اتفاقا جلو خوبه مثلا پشت سر با مادر خواهرش میشنه وقتی تنها میشه ی کارای میکنه  حرفای میزنه س ...

اونم خوب نیست دیگه بهش بگو کلا دهنتو ببند لازم نکرده با ننه وخواهرت در مورد من حرف بزنید و بهشون توضیح بدی