2777
2789
عنوان

درد پشت یا کنار سر خطرناکه؟

5843 بازدید | 21 پست

من عصبی میشیم یا استرسی کنار سرم از گوشم بالا تر یه حالت انگار رگ هست گرفته خیلی میترسم اعصابم آروم میشه خوب میشم ولی خیلی میترسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرم نیست انگار رگ یه گوشه سرم سفت شده یه همچین حالتی ..خطرناک نیست ؟

چرا عزیزم باید دکتر بری ولی به خاطر استرس و عصبانیت 

الپرازولام بخور ی شب ببین فرداش اینطوری میشی اون ارامبخش اگه شدی یهو میبینی باید ام ار ای بدی دیگ 

یا کم خونی نداری ؟ 

هرچیزی باید علتش معلوم بشه فوری

الکی نخور کلیه هات رسوب میکنه از بده اول سردردت عصبیه من الان یکساعتیه بالا سرم درد گرفته منم مثل تو ...

فقط میترسی ؟ دکتر رفتی ؟ 

منم مشکل این خانم داشتم قرص آهن دکتر بهم داد 

پس بیخودی نظر نده وقتی اطلاعاتتت خیلی بیخوده

فقط میترسی ؟ دکتر رفتی ؟  منم مشکل این خانم داشتم قرص آهن دکتر بهم داد  پس بیخودی نظر ند ...

اطلاعات تو بیخوده و پرو بازی درنیار من همین نی نی سایت بهم گفت برو قرص اهن بخور ازمایش دادم بردم تا اهنم خوب بوده و تو کلیه هام رسوب کرده تجویز الکی برا مردم نکنین

همون قرص آهن؟ 

نخور خانمی من اینجا بهم گفتن بخور حالم بد شد رفته تا رسوب کرده تو کلیه هام اول از بده اگه نیاز بود بخور بجاش برو ۵شیره و ارده با روغن نارگیل بخور تا سیستم ایمنی بدنتو بالا ببره تقوییتی هم هست فشار رو هم نرمال میکنه