2789
عنوان

دعا ام صبیان

27486 بازدید | 15 پست

کسی می دونه برای چی خوبه من از موسسه اسم اعظم سفارش دادم نمی دونم چ جور موسسه ای هست نمیخوام الکی براشون تبلیغ کنم تو نی نی سایت تعریفش کرده بودن 

میگن برای زنان باردار و بچه ها خیلی خوبه و اون هایی ک سقط جنین میکنن الان ۲۲۰ هزینه خودش هست ۳۰ تومن هزینه پست پیشتاز گفتن ظرف یک هفته تا دو هفته میرسه 

البته من شنیدم برای دفع آزار همزاد و ترس هم خوبه من خودم مجردم 

خدا با من است 🙌🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

البته ی دعا ام صبیان هست ی حرز ام صبیان 

ک حرز ام صبیان خیلی آداب خیلی خاصی داره و اینترنتی خیلی جاها می فروشن ولی کار هر کسی نیست انجامش 

ولی دعا ام صبیان از پیامبر هست و فکر کنم مال موسسه اسم اعظم همین باشه

خدا با من است 🙌🌹
واقعا؟ به من میگن همزاد داری که بچت سقط میشه رو انگشتر حک شده یا همینطور کاغذه? واسه مجردیت ...

برای بخت نگرفتم اینو ، رو کاغذ هست با جوهر مخصوص می نویسن برای سقط جنین اینا خیلی میگن خوبه حالا ب هرکسی اعتماد نکن از هر جایی نخر منم دفعه از موسسه اسم اعظم خرید میکنم ولی تو نی نی سایت تعریف می کردن حالا تا ببینیم إن شاالله

خدا با من است 🙌🌹
عزیزم دعا هست ن طلسم این دو تا با هم فرق دارن

دعای ام صبیان برای کسی میگیرن که در خطر ام صبیان باشه ام صبیان ی جنه. 

وقتی نیازی بهش نداری و ام صبیان آزاری بهت نداره نبابد بگیری

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
دعای ام صبیان برای کسی میگیرن که در خطر ام صبیان باشه ام صبیان ی جنه.  وقتی نیازی بهش نداری و ...

می دونم جن ، دعا از پیامبر اسامی خدا هست ن عالیه حتی اگه مشکل نداشته باشی بارم ایرادی نداره داشته باشی 

خدا با من است 🙌🌹
واقعا؟ به من میگن همزاد داری که بچت سقط میشه رو انگشتر حک شده یا همینطور کاغذه? واسه مجردیت ...

فکر نکنم همزاد باعث سقط جنین بشه ، جن عاشق اصولا باعث میشه ، درمان همزاد از سایت دایی ابراهیم برداشتم هر شب قبل خواب ۱۰ مرتبه آیة الکرسی می خونی هر بار ب اطرافت دایره وار فوت می کنی یک بار سوره انسان می خونی بعدم با کسی حرف نمیزنی تا خوابت ببره ۴۰ شب حداقل پشت سر هم وسطش هم نباید رها کنی باید مرتب باشه

خدا با من است 🙌🌹
سلام 

سلام عزیزم شنیدم این دعا برای کسایی ک باردار هستن و بچه ها خیلی خوبه و از جنین محافظت میکنه میخوای از جایی ک من سفارش دادم شما م بگیر

خدا با من است 🙌🌹
سلام عزیزم شنیدم این دعا برای کسایی ک باردار هستن و بچه ها خیلی خوبه و از جنین محافظت میکنه میخوای ا ...

آره منم شنیدم 

ولی حقیقت میترسم صبیان بدتر باهام لج کنه   

از کجا سفارش دادی 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

آره منم شنیدم  ولی حقیقت میترسم صبیان بدتر باهام لج کنه     از کجا سفارش دادی  ...

وای ن چرا باید باهات لج کنه دعا از پیامبر هس گفته شده هر کی بخونه و همراهش داشته باشه محفوظ میمونه فقط اگه می خونی یا انجام میدی همیشگی انجام بده موسسه اسم اعظم البته من اولین بار  ازشون خرید می کنم اگه خواستی خصوصی بهت شمارشو بدم

خدا با من است 🙌🌹