2777
2789
میتونی لایحه کوتاه و مختصر بنویسی و بزاری رو پرونده  که امنیت جانی نداری و... اگر کتکتم زده بو ...

ممنونم عزیزم واسه وقتی که گذاشتی خیلی لطف کردی خدا خیرت بده خواهرم😘

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
ممنونم عزیزم واسه وقتی که گذاشتی خیلی لطف کردی خدا خیرت بده خواهرم😘

نگران نباش عزیزم تو حتی یک سکه هم ببخشی میتونی طلاق خلع بگیری، و حتما هم جدا میشید، اگر حرف جدیدی داری حتما در اسرع وقت بنویس و از طریق دفتر خدمات قضایی بفرست بره رو پروندت

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم تو حتی یک سکه هم ببخشی میتونی طلاق خلع بگیری، و حتما هم جدا میشید، اگر حرف جدیدی دا ...

عزیزم معذرت میخام دوباره مزاحم شدم تو دادگاه بدوی نوشته نوع طلاق بائن (قضایی) . این طلاق خلع نیس که مهریه رو پس بدم نظر شما چیه؟

عزیزم معذرت میخام دوباره مزاحم شدم تو دادگاه بدوی نوشته نوع طلاق بائن (قضایی) . این طلاق خلع نیس که ...

عزیزم طلاق بائن یعنی زمانی که زن میخواد خودش طلاق بگیره که بر دو دسته هستش طلاق خلع و طلاق مبارات، مبارات همون توافقی میشه ، برای خلع میتونی حتی یک سکه ببخشی حتما نباید کل مهریت رو ببخشی 

اگر ندی یا داده باشی و پس گرفته باشی طلاق به طنوع رجعی تبدیل میشه و مرد میتونه طلاق رو بهم بزنه 

اینارو وکیلت باید کامل بهت میکفت و روشنت میکرد 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
عزیزم معذرت میخام دوباره مزاحم شدم تو دادگاه بدوی نوشته نوع طلاق بائن (قضایی) . این طلاق خلع نیس که ...

البتا در رای تجدید نظر قاضی خواسته بفهمونه که این طلاق مبارات محسوب میشه چون هردو از هم کراهت دارن و حاضرن از منافعشون بگذرن 

البتا در رای تجدید نظر قاضی خواسته بفهمونه که این طلاق مبارات محسوب میشه چون هردو از هم کراهت دارن و ...

ای کاش یه جوری دیوان می نوشت من مهریه و پس ندم😞

البتا در رای تجدید نظر قاضی خواسته بفهمونه که این طلاق مبارات محسوب میشه چون هردو از هم کراهت دارن و ...

سلام عزیزم من امروز نگاه کردم پرونده م رو فرستادن دیوان ولی هنوز تعین شعبه نشده فقط نوشتن با علت تعیین مرجع صلاحیت دار ثبت شد این یعنی چی؟؟

دست بزن دهن بین رفیق باز دخالت بیش از اندازه خانوادشطوری که واسه یه جفت جورابم که بخره واسم از ننشو ...

عزیزم با چ مدرکی تونستی رای دادگاه رو بگیری واسه طلاقت

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏