2777
2789
جدی؟ولی عاخه تو عکسای بچگی و نوجونیشم احساس کردم همین شکلی بود چشماش

چشاش از اول كشيده و به اصطلاح گربه اي بود ولي الان عكساشو نگاه كني كلا مدل ابروهاش نسبت به چندسال قبل خيلي عوض شده 

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشاش از اول كشيده و به اصطلاح گربه اي بود ولي الان عكساشو نگاه كني كلا مدل ابروهاش نسبت به چندس ...

آهااا آره یکم رو به بالاتر اومده انگار الان که دقت می کنم

مرسی عزیزدلم واقعاااا😍😍😍😍😍😍😍😍؟؟؟

فداتشم گیان اره عزیزدلم😍❤

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
دقیقا خیلی ارایش کردنش ملسه 👌

🤌👌😊

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

من پلکم افتاده بود میخواستم بلفاروپلاستی کنم. گفتم یهو به دکتر بگم حالت چشامو گربه ای کنه دیگه.... پیش دکتر الستی عمل کردم. تازه دو ماهه عمل کردم. یه کم بگذره بهتون میگم نتیجه چی شد.