2789
عنوان

بیماری کودک

255 بازدید | 17 پست

پسرم از اوایل آبان درگیر عفونت گوش شد و تب کرد بردمش متخصص آموکسی کلاو داد حالش خوب شد دوباره هفته پیش تب کرد و گوش درد بردم دیشب شربت تموم شد 

از عصر گفت زانوهام درد میکنه گفتم زیاد بپر بپر کردی سر شب شروع کرد به خاروندن بدنش لباسشو دادم بالا دیدم دونه های قرمز زده پاهاشو دیدم زانوهاش قرمز و داغ و متورم بعد دیدم آرنج هاش هم همینه سریع رفتیم بیمارستان متخصص کودکان نداشت ولی یک دکتر گفت بستری بشه ولی جا نداشتن زنگ زدم به یکی از اقوام که متخصص کودکان گفت ببرید روماتولوژی کودکان برای فردا وقت گرفتم کسی تجربه مشابه داره؟ دارم دق میکنم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسر من یکبار اینجوری شد دکتر گفت حساسیت دارویی هست چندتا آمپول زدن تا خوب شد

بچه ی منم کهیر زد با ورم کم دکتر بتامتازون زد حساسیت به انتی بیوتیک بود

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

پسرمن تمام بدنش ورم کرد و کهیر زد و نمی‌توانست راه بره خیلی وحشتناک بود

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
پسر من یکبار اینجوری شد دکتر گفت حساسیت دارویی هست چندتا آمپول زدن تا خوب شد

پسر من زانوها و آرنج هاش هست 

بیمارستان بستری شد؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اینقدر آنتی بیوتیک خورده این چند وقته ....

کجاها ورم داشت؟

اینقدر آنتی بیوتیک خورده این چند وقته .... کجاها ورم داشت؟

احتمالا کورتون میدن بهش 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
احتمالا کورتون میدن بهش 

خدا کنه بستری نشه