2777
2789
عنوان

شب یلدا

169 بازدید | 13 پست

بچها امسال انگار شب یلدا ۴ شنبه است بعد خونواده من  هر سال دورهمی فامیلی دارن  امسال  من اولین سال ازدواجمه حالا نمیدونم برام یلدایی میارن یا نه نمیدونم چجوری بفهمم هنو هیچی ام اماده نکردیم همش میگم بلاخره خبر میدن که ماهم امادگی داشته باشیم ولی انگار ن انگار نمیدونم  چی باید بگم  یهو نکنه بیان   هوف از نامزدمم که روم نمیشه بپرسم موندم وسط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خرید نرفتین؟

ما چندهفته قبل یلدا رفتیم وسایلمو خریدیم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یعنی خرید نرفتین؟ ما چندهفته قبل یلدا رفتیم وسایلمو خریدیم

نه   اصن به رومم نیاوردن 

خیلی دلم گرفته   اگه نیارن خیلی زشت میشه بی نهایت خجالت میکشم پیش دوست اشنا 

نپرس من یه بار برای عید قربان از فامیلشون پرسیدم دلشتن قورتم میدادن ک آبرومونو بردی ولش کن 

حالا من چیکار کنم هیچی هنو آماده نکردیم هیچکار نکردیم هنوز باور کن

نه   اصن به رومم نیاوردن  خیلی دلم گرفته   اگه نیارن خیلی زشت میشه بی نهایت خجا ...

فردا از شوهرت بپرس  کی بریم خرید پالتو و شال و ... ببین چی میگه 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

شما که نباید کاری بکنی اگه رسم داشتن حتما بهت تا حالا میگفتن شما تدارک معمول هرساله رو اجرا کن 

خب بلاخره من کلی چیز میز مث مواد خوراکی دسر میخوام حاضر کنم ی هدیه منم بخرم برا شوهرم 

اخه عید غدیر قربان برام ی  هدیه  با ی حعبه شیرینی اوردن  همین فقط  دیگه هیچی نیاوردن 

نامزدم  اصن ی شهر دیگست سرکار هی خدا

بهش زنگ بزن حرف معمولی بزن بعد بگو راستی برنامه تون برای شب یلدا چیه 

الکی خجالت نکش از خودش بپرس ببین چی میگه