2789
عنوان

مامانها

153 بازدید | 13 پست

پسرم از اوایل آبان درگیر عفونت گوش شد و تب کرد بردمش متخصص آموکسی کلاو داد حالش خوب شد دوباره هفته پیش تب کرد و گوش درد بردم دیشب شربت تموم شد 

از عصر گفت زانوهام درد میکنه گفتم زیاد بپر بپر کردی سر شب شروع کرد به خاروندن بدنش لباسشو دادم بالا دیدم دونه های قرمز زده پاهاشو دیدم زانوهاش قرمز و داغ و متورم بعد دیدم آرنج هاش هم همینه سریع رفتیم بیمارستان متخصص کودکان نداشت ولی یک دکتر گفت بستری بشه ولی جا نداشتن زنگ زدم به یکی از اقوام که متخصص کودکان گفت ببرید روماتولوژی کودکان برای فردا وقت گرفتم کسی تجربه مشابه داره؟ دارم دق میکنم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم دوسالو نیمشه یه ماهه هی میگه پشت زانوم درد میکنه .دررد داره هااا

....رفتم دکتر گفتم گف لابد الکی میگه میخواد خودشو لوس کنه

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
منم دخترم دوسالو نیمشه یه ماهه هی میگه پشت زانوم درد میکنه .دررد داره هااا ....رفتم دکتر گفتم گف لا ...

نه این طفلک انگار عفونت باعث شده مفاصلش درگیر بشن داروها که درست و حسابی نیستن 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میشه بگی  دکتر بهت گف علت درد پاش چیه

دوتا زانوش و آرنج و ....

در اثر عفونت گوشش بدنش واکنش داده

شاید به آنتی بیوتیک حساسیت داشته 

چون من هفته پیش دوباره دخترم برای بار سوم گلودرد گرفت گفت عفونتش خشک نشده دوباره مصرف کنه بعد از دو روز تمام بدنش شد دانه قرمز رو ساق پا و انگشت و گوش بیشتر 

بردم متخصص کودکان خوبی گفت مصرف زیاد دارو باعثش شده( ۴۰ شبه مریضه یه هفته خوب یه هفته بد ) 

آنتی بیوتیک رو قطع کرد براش پماد و شربت سیتریزین نوشت 

و دو تا اسپری 

عکس ریه هم دادیم که متوجه شدیم شده حساسیت و سرفه عفونت در ریه نبود 

حتما پیش یه دکتر معروف کودکان وقت بگیر  

من اشتباه کردم دوبار بردم بیمارستان کودکان بعضی وقتا دکتر خوب داره بعضی وقتا نه 

تازه امشب راحت خوابیده اینقدر که خارش داشت و بیقرار بود

شاید به آنتی بیوتیک حساسیت داشته  چون من هفته پیش دوباره دخترم برای بار سوم گلودرد گرفت گفت عف ...

این طفلکم علاوه بر خارش مفاصلش ورم کرده دردناک شده ۴ شیشه آموکسی کلاو خورده یک شیشه آزیترومایسین 😔😔😔

آخی عزیزم إن شاءالله زود خوب بشه 

ممنونم برام دعا کنید

عزیزم ان شاالله چیری نیست بسپار به دستان بزرگ خدا

توکلم به خداست 

شاید به آنتی بیوتیک حساسیت داشته  چون من هفته پیش دوباره دخترم برای بار سوم گلودرد گرفت گفت عف ...

فردا براش متخصص روماتولوژی کودکان وقت گرفتم