2777
2789
عنوان

آزمایش بتا؟؟؟؟

343 بازدید | 25 پست

سلام. ازمایش بتا 5روز مونده به وقت پریود نشون میده؟؟؟ 🥺🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

فکر نکنم

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

بی بی چک بزن شاید نشون داد

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر نکنم

چقد باید بگذره تا نشون بده؟ 🙄🥺

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
سلام عزیزم بستگی داره کی لقاح صورت گرفته باشه صبرکن حداقل یک روز بعد موئد پریودت برو که دقیق نشون بد ...

عه  پس اون موقع دقیق نشون میده؟ ممکن تا یکی دو روز بعد وقت پریود هم نشون نده؟ 

یکم تحمل کن چیه بری الکی خونتو بگیرن

🥺🥺🥺

همون روز پریود نشون میده

عه  پس اون موقع دقیق نشون میده؟ ممکن تا یکی دو روز بعد وقت پریود هم نشون نده؟

بی بی چک شاید تا پنج روز بعد پریود هم جواب نده .اما آزمایش حتما نشون میده 

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
بی بی چک شاید تا پنج روز بعد پریود هم جواب نده .اما آزمایش حتما نشون میده 

مرسی گلم. ولی پس چرا میگن ازمایش زودتر معلوم میکنه

مرسی گلم. ولی پس چرا میگن ازمایش زودتر معلوم میکنه

خب دوستمون همینو بهتون گفت

میگه بی بی دیر تر نشون میده

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

چیشد بی بی چک زدین

من بیبی چکام مثبته ولی ازمایشم۱,۷ شد 

خیلی اعصابم خورده

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍