2789
عنوان

قیمت خونه

148 بازدید | 17 پست

چقدر همچی گرون شده بیخودی سال ۹۶خونه ۴۶ متری بدون اسانسورخریدیم ۱۲۰ ملیون الان میخوام عوض کنم تازه ۷۰۰ ملیون باید بزارم روش که بتونیم بیاییم طبقات پایین یا با اسانسور بگیریمیک میلیاردو هشتصد تومن اونم تقریبا پایین شهر 🥺😔🙏چقدر امروز دلم گرفت خدایا خودت هوای همه رو داشته باش ما لیاقت یه زندگی خوب بدون دغدغه رو داریم خدایا خودت هوای همه مستاجر هارو داشته باش 🥺🙏بازم شکرت خدای مهربونم 

یه روز خوب میاد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اصلا قیمتا ملک و ماشین رو چک نمیکنم چون خونه جدیدم رو پارسال خریدم ساکن شدم رانندکی هم خوشم نمیاد با تاکسی میرم همیشه ....چون قیمتا فضایی شده و هم ساعتی میره بالا 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
قیمتا افتضاحه همشم دست املاکیاست خیلی پدرسوخته ان ماهم خریدیم هنوز تسویه نکردییم

مبارکتون باشه ما قرار بود پیش خرید کنیم هرچقدر دودوتا چهارتا کردیم پولمون نمیرسه😔🥺خیلی دلم گرفت 

یه روز خوب میاد..

خیلی الان خونه خریدن سختههه خیلییی 

دلم برای کسایی که خونه ندارن و جوونای ازدواج نکرده میسوزههه 

ما خونمونو سال ۹۵خریدیم ۴۰۰تومن الان شده ۳۸۰۰

جامم کوچیکه البته خداروشکر هست ولی عوض کردنش....

من اصلا قیمتا خودرو و ماشین رو چک نمیکنم چون خونه جدیدم رو پارسال خریدم ساکن شدم رانندکی هم خوشم نمی ...

خیلی فضایی شده فقط معجزه باید بشه الهی همه صاحب خونه بشن🙏

یه روز خوب میاد..

مبارکتون باشه ما قرار بود پیش خرید کنیم هرچقدر دودوتا چهارتا کردیم پولمون نمیرسه😔🥺خیلی دلم گرفت&nb ...

هرچی دارید هرچی شد بخرید ک ضرر نکنید

ماسال۹۷خریدیم با هر بدبختی شد بدهیشو دادیم

امسال ک خونمون رو فروختیم چند نفری ک اومدن بخرن گفتن ما سل۹۷نتونستیم بخریم الان خیلی ضرر کردیم

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
خیلی الان خونه خریدن سختههه خیلییی  دلم برای کسایی که خونه ندارن و جوونای ازدواج نکرده میسوزهه ...

دقیقا داشتم به همین فکر میکردم 🥺😭🙏خدا کمکشون کنه واقعا 

یه روز خوب میاد..

خیلی فضایی شده فقط معجزه باید بشه الهی همه صاحب خونه بشن🙏

اصلا اطراف تهران هم نمیشه خرید زیر دو میلیارد اونم خونه داغون فقط باید کلی هزینه بازسازیش کنی ....من میخواستم یک خونه کوچیک بگیرم بدم اجاره اصلا پولم نمیرسه 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
هرچی دارید هرچی شد بخرید ک ضرر نکنید ماسال۹۷خریدیم با هر بدبختی شد بدهیشو دادیم امسال ک خونمون رو ...

خیلی فکر کردیم خیلی پول کم داریم جام خیلی کوچیکه مشکلی نیست طبقه چهارمم بدون اسانسور خیلی اذیتیم بچه هم که بیاد هیچی دیگه 

یه روز خوب میاد..