2777
2789
عنوان

دوستان قمی لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3312 بازدید | 21 پست
زنگ بزن ۱۱۸بگیر  خیلی دیر وقت میدع سرش شلوغه دکترش عالیه  شرایط بچتو بگو شاید زود وقت دا ...

حتما عزیزم اینجامه تماس میگیرم انشاالله که بتونم وقت بگیرم امروز خیلی جاها تماس گرفتم توروخدا برای پسرم دعا کنید حالش خوب بشه 😔

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم عزیزدلم درسته دیشب حموم بردمش بدنش خیلی بدتر شد آب تصویه شده بهش میدم فکر میکنم اونم خوب نیست ...

ازونه عزیزم از حموم رفتنه ک بدترش کرده

اصلا آب تصفیه شده نده ک اونم خیلی خوب نیس فقط باید بجوشونیش همینطوری نده 

شیر خشک پپتی بدمزس خیلی 

ببین عزیزم یکی از همین نی نی سایتی ها بچش حساسیت داشت شربت سیتریزین دکتر براش تجویز کرد ک روزی دوبار هر ۱۲ ساعت میداد ب بچش خداروشکر حساسیتش بهتر شده بود

اول پوستش رو درست کن بعد ببر پیش متخصص اطفال بگو شیرخشکشو عوض کنه 

بپرس از دکتر ببین سیتریزین بدی برا حساسیتش خوبه 

تو نت سرچ کن متخصص پوست قم برات میاره 

اگه بهتر شد منو تگ کن خبر بده خیلی نگرانتم🥺

ازونه عزیزم از حموم رفتنه ک بدترش کرده اصلا آب تصفیه شده نده ک اونم خیلی خوب نیس فقط باید بجوشونیش ...

فدات بشم من پسرم از چهارماهگی شاید بالای بیستا دکتر اطفال دکتر پوست بردم بهش شربت سیتریزین روزی دوبار میدم 

بردم ارومیه چندنفر گفتن یه بیماری به اسم خرکانه فکر میکنم گرفته یسری حرفا نمیدونم چیکار کنم پسرم بشدت بدنش قرمز زخم انقدر غصه خوردم نمیدونم چیکار کنم به هر دری زدم دکترا دارو میدن یه مدت کوتاه خوب میشه باز شروع میشه انگار داروها دیه روش جواب نمیدن 😔

حتما عزیزم پسرم خوب بشه حتما به همه دوستانی که جواب تاپیکم دادن بشخصه پیام میدم تشکر میکنم از صمیم قلبم براشون دعا میکنم ♥️

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
فدات بشم من پسرم از چهارماهگی شاید بالای بیستا دکتر اطفال دکتر پوست بردم بهش شربت سیتریزین روزی دوبا ...

ای بابا چقد ناراحتش شدم 😢😢😢😔

انشاءلله خوب بشه عزیزم خیلی بچه ها اینطورین با مرور زمان بهتر میشه 

توکل ب خدا 🌹🙏