2777
2789
فقط جوش زیر پوستی داشتین؟ چون من قبلا فقط همین بود ولی چند ماهی هست که جوش دیگه ای هم میزنم

همه صورتم جوش داشت همشو پاک کرده خیلی خیلی خیلی خوبه ولی قویه

من پسرم پوستم یکنی فرق داره صابون گوگرد رو میزدم ۱۰ دقیقه میموند همه جوش هارو میسوزوند و جاهاشو میبرد  بعدش با صابون خرچنگ میشستم صورتمو طی دو هفته کامل کامل صاف شد صورتم 

البته شما ۱۰ دقیقه نزارید حدودا ۳ دقیقه اینا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه صورتم جوش داشت همشو پاک کرده خیلی خیلی خیلی خوبه ولی قویه من پسرم پوستم یکنی فرق داره صابون گوگ ...

راستش میترسم اینو بزنم چون پوستم به شدت حساسه شما دکتر هم رفتین؟ 

منم سینره گرفتم دکتر بهم داده بود ولی اثری نداشت 

قبلا استفاده کردم اصلا بی ثمره الان بچه هام خوابن پاشم بیدارمیشن ولی فردا عکسش رو میفرستم برات

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

صابون گوگرد اینانزنی به پوستت ها یهوسازگارنمیشه برات

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

حدوداسه ماه پیش چونه من شروع کرد به زدن جوش های بزرگ زیر پوستی با دردای وحشتناک فک کنم نو یه ماهبیشتراز ۵۰تا میشد الان یکیش درمیومد فردا سفید میشد وباز یکی دیگه شروع میکرد دیگه دیوونه شده بودم رفتم داروخونه نشون دادم این ژل رو دادم همین که زدم کامل حس کردم جوشا محو میشن اوایل روزی دوبارمیزدم ولی الان روزی یه بار عین صابونه ولی مایع هست

نه بزنین بدون هیچ عوارضه از داروخانه هم بپرسین میگن خیلی نمونه صورتتون چون خیلی میکشه و صاف میکنه ادم انگار دهنش میکشن نمیتونه زیاد دهنشو باز کنه 

ولی اعتماد به نفس داشته باش جوش خیلی هم عادی اونیکه دوست داشته باشه عاشق جوش تون هم میشه 

قوی باشین لطفا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز