2777
2789
عنوان

رژیم پسر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 54 پست
ما ی دختر مثل ی تیکه ماه دارین الهی فداش بشم دوست داشتم ی پسر هم داشته باشم الان ک سونو گفت دختره ...

میدونم عزیزم کاملاااااا درکت میکنم 

بچه اولم پسر بود ۷ ساله این آخریش بود میاوردم باهمسرم خیلی دوست داشتیم دختر بشه که نشد 

الان دوسش دارم ولی خب دختر یه چیز دیگس

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم عزیزم کاملاااااا درکت میکنم  بچه اولم پسر بود ۷ ساله این آخریش بود میاوردم باهمسرم خیلی ...

دقیقا عین من

منم ی دختر ۷ ساله دارم و باردارم

منم درکت میکنم

من خودم تک فرزندم 

مامانمم یکی یک دونس 

خاله ندارم

همسرم خاله نداره

مادرشوهرم یکی یک دونست 

اصلا خاله نداریم 

خیلی بده 🤣

دقیقا عین من منم ی دختر ۷ ساله دارم و باردارم منم درکت میکنم  من خودم تک فرزندم  مامان ...

خخخخ، فقط دخترت تک نمیشه والاه همتون تک 

خواهر خیلی خوبه من عاشق خواهرمم از بس مظلوم وخوبه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
میدونم عزیزم کاملاااااا درکت میکنم  بچه اولم پسر بود ۷ ساله این آخریش بود میاوردم باهمسرم خیلی ...

میشه برام ذکر یونسیه رو بخونید 

خواهش میکنم🙏

الان تو تاپیکتون دیدم

به نیت اینکه جنینم فارغ از هر جنسیتی سالم باشه و عاقبتش بخیر بشه و اینکه دکترم اشتباه کرده باشه و بچم پسر باشه 

ی پسر سالم و زیبا و عاقبت بخیر

یا بهم بگید ذکر تا خودم بخونم 

حتما میخونم برات عزیزم خودتم بخون نذر کن 

اینه ذکرش لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الضالمین واستجبنا له و نجیناه و من الغم و کذالک نجی مومنین 

معنیش: نیست خدایی جز او منزهی خدا و من از ستمکاران هستم دعایم مستجاب کن و منو نجات بده از غم و ما اینگونه مومنین را اجابت میکنیم

ما یکسال رژیم سففففففت و سخت گرفتیم کلللللی کار هم کردم ک پسر شه ، ولی حالا دختره دومم ۸ ماهشه.  تا خدا نخاد نمیشه . ان شالله سالم باشه ..

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم