2777
2789
عنوان

رژیم پسر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 54 پست

همیشه میگن رازیانه بخوری دختر میشه

من تنبلی داشتم بچه نمیخواستیم هرروز چند لیوان دم میکردم میخوردم دقیقا همون ماه باردار شدم و بچم پسر شد همچی دست خداس ان شاءالله هرچی صلاح ادمه همون بشه 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای دختر انجام دادم پسر شد ضدحال خوردم  نکن

ولی میگن هر کی خربزه بریزه مخلوط کن آبش بخورن هر دو 

موقع نزدیکی زن توت فرنگی و مرد قهوه غلیظ بخوره پسره صد درصد 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
قربون خدا برم 😄 چرا هرکی با یکی دیگه فرق داره مدلش

اره قربون خدا برم که سوپرایزم کرد ان شاءالله که به همه نینی سالم صالح بده اینش مهمه 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
یسری ها می گن تقویم چینی درسته

عزیز یه خواهشی دارم میخواستم اگه ممکنه جدول اصلی چینی رو برام بفرستین اگه بلدین و بعد اینکه شما بلدی من چطور سن چینی بدست بیارم الان سن خودم ۴۰سال و ۷ماه هست

میشه بگی دقیقا چیا نمیخوردی چیا میخوردی بازم اوکی نشد

لبنیاد نمی‌نمیخوردیم هر دو

کافئین می‌خوردیم قبل از رابطه

خرما و ارده 

مغژیجات 

عسل

فلفل

گرمی زیاد

زيتون

شور و تند

رابطه تو اتاق خنک

هر چیزی ک فکرشو کنی 

قهوه اش تلخ باید باشه ؟ 

نه با شکر 

جهش اسپرم پسر زیاد میکنه زودتر از اسپرم دختر به رحم میرسن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
لبنیاد نمی‌نمیخوردیم هر دو کافئین می‌خوردیم قبل از رابطه خرما و ارده  مغژیجات  عسل فل ...

دمتون گرم که آنقدر با حوصله رعایت کردید ، عوضش یه دختر زبرو زرنگ خدا بهتون داده میدونی چرا ؟ چون با تمام این رعایت هایی که کردی باز اون شیطون از همه پسرا سریعتر خودشو رسونده به تخمک معلومه خیلی زرنگه 😊🤌

من نزدیک ۴ ماه رژیم پسر زایی گرفتم و ۸ ماه قبل اسیدفولیک خوردم الان باردارم و نی نی دختره حتی شبا ...

منم دقیقا ۴ماه رژیم دختر گرفتم تو سونو گرافی گفتن پسر مثل ابر بهار گریه میکردم همه فکر کردن بچه ناقصه 

شوهرم هم گریه کرد ، نمیدونم چه حکمتی بود😑

دمتون گرم که آنقدر با حوصله رعایت کردید ، عوضش یه دختر زبرو زرنگ خدا بهتون داده میدونی چرا ؟ چون با ...

تفاقا انقد وروجک و شیطونه ک نگو 

انقد تکون میخوره ی گاهی حس میکنم ضعف رفته تو دلم🤭

منم دقیقا ۴ماه رژیم دختر گرفتم تو سونو گرافی گفتن پسر مثل ابر بهار گریه میکردم همه فکر کردن بچه ناقص ...

ما ی دختر مثل ی تیکه ماه دارین الهی فداش بشم

دوست داشتم ی پسر هم داشته باشم

الان ک سونو گفت دختره سه تایی شوک شدیم

من امیدوارم ک سونو اشتباه کرده باشه چون جنین بریچ هست 

اما اگرم همون دختر بود 

بازم خداروشکر 

قدمش رو جفت چشام