سلام بچه ها ،من زخم داشتم فریز کردم یماه دیگه میخام برای بارداری اقدام کنم ، میگن از سه ماه قبلش باید رعایت کرد و رژیم گرفت ، کیا با یکماه رژیم جواب گرفتن؟
من تنبلی داشتم بچه نمیخواستیم هرروز چند لیوان دم میکردم میخوردم دقیقا همون ماه باردار شدم و بچم پسر شد همچی دست خداس ان شاءالله هرچی صلاح ادمه همون بشه
برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
ولی میگن هر کی خربزه بریزه مخلوط کن آبش بخورن هر دو
موقع نزدیکی زن توت فرنگی و مرد قهوه غلیظ بخوره پسره صد درصد
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
عزیز یه خواهشی دارم میخواستم اگه ممکنه جدول اصلی چینی رو برام بفرستین اگه بلدین و بعد اینکه شما بلدی من چطور سن چینی بدست بیارم الان سن خودم ۴۰سال و ۷ماه هست
جهش اسپرم پسر زیاد میکنه زودتر از اسپرم دختر به رحم میرسن
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
لبنیاد نمینمیخوردیم هر دو کافئین میخوردیم قبل از رابطه خرما و ارده مغژیجات عسل فل ...
دمتون گرم که آنقدر با حوصله رعایت کردید ، عوضش یه دختر زبرو زرنگ خدا بهتون داده میدونی چرا ؟ چون با تمام این رعایت هایی که کردی باز اون شیطون از همه پسرا سریعتر خودشو رسونده به تخمک معلومه خیلی زرنگه 😊🤌
من نزدیک ۴ ماه رژیم پسر زایی گرفتم و ۸ ماه قبل اسیدفولیک خوردم الان باردارم و نی نی دختره حتی شبا ...
منم دقیقا ۴ماه رژیم دختر گرفتم تو سونو گرافی گفتن پسر مثل ابر بهار گریه میکردم همه فکر کردن بچه ناقصه
شوهرم هم گریه کرد ، نمیدونم چه حکمتی بود😑