2777
2789

من حدود ۱۵ ساله که بخاطر شرایطی که برام پیش اومد طبقه چهارم بدون آسانسور زندگی کردم 

خب درسته که پله هاش اذیت میکنه مخصوصا زمانی که باید خرید ها یا جنسی رو بالا ببریم!!

اما خب یه سری مزیت برام داشته 

اول اینکه کسی بالا سرم نیست سرو صدا کنه 

دوم کسی از جلو در آپارتمانم  مدام رد نمیشه ؟؟

قسمت راه پله حالت خصوصی برام پیدا کرده

به پشت بوم دسترسی راحتتری دارم 

و دیگر اینکه خب ویو و نور طبقه چهارم بهتر از طبقات دیگه ست و من چون عادت کردم وقتی دلم میگیره بیرون رو از پنجره نگاه کنم وقتی از طبقه دوم نگاه میکنم فقط داخل خیاط خونه مون معلومه و حالت دلگیری داره؟؟

اینها رو گفتم بدونید تو  ذهنم چی میگذره 

حالا با توجه با این مطالب بهم بگید ، که در شرایطی که من طبقه چهارمم و طبقه دوم نیت فروش داره! برم طبقه ۲ رو بخرم ۴ رو بفرشم؟از طبقه ٢ بيرون رو نگاه كردم برام يه جوري بود انگار تو قفس هستم!!

البته اگه بخوام اینکارو کنم باید حداقل یه میلیارد تفاوت بدم 

و پولمون کمه باید همه پس انداز + طلا و وام بگیرم 

حالا چکار کنم ؟؟نظر شما چیه ؟؟

نگيد برم ساختمون با آسانسور طبقه ٤ بگير كه بخاطر يه سري مسائل نميتونم فعلا تا چند سال از اين ساختمون برم!!

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

درسته ولی خب همونقدر بدی هم داره😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما طبقه دوم بدون آسانسوری غضروف زانوم داشت ضعیف میشد که ورزش رو شروع کردم .این بدی‌ها هم داره

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

ما طبقه دوم با آسانسوریم ولی دوبار خونه آبجیم رفتم طبقه چهارم بدون آسانسور قلبم دیگه داشت میومد تو دهنم

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
نه سفت سر جات بشین،همه واحدا یک اندازه ان دیگه

از جهت پله ها ميگم كه از طرفي اذيت ميكنه از طرفي طبقه پايين برام دلگيره بايد تصميم بگيرم تا نفروخته

خب هدف از جابجایی چیه؟  الان راحتی دیگه. بشین سرجات. ایشالا سر فرصت شرایطت فراهم شد یدفه به جای خیلی بهتر نقل مکان کن. یه ساختمون جدید که یا ویو بهتر داشته باشه یا نوساز باشه یا نقشه اش بهتر باشه. یا همه اینا. طبقه ۴ با ۲ همچین توفیری نداره‌ وقتی آسانسور نیست. اونم تو همون ساختمون. به نظرم فعلا همونجا بمون. 

یه خانم مستقل و قوی 
منم طبقه چهارمم سال سومه فکر زانوهاتم باش، چندسال دیگه ساییدگی نگیری ولی یه میلیارد هم پول کمی نی ...

درصدي از مشكل پول هست عمده ش اينه كه طبقه دوم برام دلگيره و هم اينكه سر وصدا بالايي و اينكه از جلو در مدام بالا پايين ميرن و …

منم طبقه سومم بدون آسانسور روزی ۳  ۴   بار میریم بیرون.خسته شدم 

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

من ۳۱سالمه 

ولی توان ندارم حتی یه طبقه بدون اسانسور 

خونمون نوساز بود سال قبل خریدیم تا یه ماه اسانسور نداشتیم طبقه سوم 

زانو برام نموند

عزیزم به فکر زانوت باش

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
ما طبقه دوم با آسانسوریم ولی دوبار خونه آبجیم رفتم طبقه چهارم بدون آسانسور قلبم دیگه داشت میومد تو د ...

البته من به نسبت كسي كه تجربه نداره عادت كردم اما خب مرور زمان فرسايش مياره!!

من طبقه سوم هستم آخرین طبقه هست کلا راضی هستم خوبه تنها بديش همین پله هاست و منم چند ساله مشکل زانو درد دارم کمر درد هم زود به زود میگیرم اما به فرض طبقه دوم بخواد بفروشه نمیخرم چون حتی ثانیه ای نمیتونه در واحد رو باز بزاره اما من راحت ترم ....طبقه اولمون هم میخواست بفروشه قبلش گفت بهمون ولی گفتم نه از اول بدم میاد نور کم صدای پارکینگ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز