2821
2789
عنوان

التماس دعا

569 بازدید | 21 پست

دوستان پدرم توکماست دکترها جوابش کردن ضریب هوشیش 7فقط یک دکترقبول کرده اگه ضریب هوشیش بره بالا عملش کنن تورابخدا شاید دلشکسته اینجا باشه دعاش پیش خدادرگیرباشه من جزپدرم یک مادرفلج کسی ندارم بدون پدرم میمیرم خیلی دلم براش تنگ شده😭😭😭😭😭

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنون عزیزدلم🙏

استارتر هروقت  حاجت دلت رو گرفتی بهم خبر بده 🥺🤲

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
ان شاالله داغونیم بخدا پریشونم 😔

عزیز دلم حتما خبرم کن براشون نذر کردم که نذرم رو ادا کنم 🙏🏼🥺

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
عزیزدلم ممنون چشم

💚💚

انشالله که معجزه ای براتون اتفاق بیفته دوس عزیز.... دوستان اگر میشه برای آزادی برادرمنم دعا کنید

مممنون ان شالله همین روزها دلت شادبشه به حق علی اولادعلی

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏