2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

177 بازدید | 8 پست

خونم خیلی کثیفه یک ماهی میشه اصلا تمیزش نکردم دست ودلم به کارنمیره اززندگی سیرم اگه میشه کمکم کنید راهکاربدید چجوری وازکجا شروع کنم تصمیم گرفتم امشب نخوابم بااینکه بچه ۱۰ماهه بغلی دارم ومیدونم فرداکلی اذیت میشم

اگه کارات زیاده الان شروع نکن بنظرم چون ممکنه کارات طول بکشه و خسته بشی بازم در نهایت تو میمونی و یه عالمه خستگی و ی خونه شلخته 

بذار فردا هروقت بچت خواب بود ی آهنگ بذار ریز ریز شروع کن 

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه سبد یا پلاستیک بزرگ بیار 

هرچی روی زمینه بریز توش 

بعد برو سراغ اشپزخونه و اول ظرف هاتو بشور 

بعد هم دستمال بکش 

بعد بیا هال رو جارو کن 

بعد هم اون وسایلا رو که جمع کردی یکی یکی بچین سرجاشون 

الان که ظاهر خونه تمییزه حالا برو سراغ جاهای دیگه مثل کابینت ها و طاقچه ها و میز و ...

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کسی که بچه داره حداقل حق نا امیدی نداره 

شما در همین سایت ودر جامعه خود صدها زن را می بینی که برای داشتن یک بچه سالم چقدر دارو و درمان کردن 

چقدر هزینه مالی کردن 

و شما الان فرشته کوچکی در دستانت هست 

رفتی غم بغل می کنی 

تو الان حداقل تا دوسال نباید به این مسایل فکر کنی 

نباید شیر غم به بچه  ات بدی 

امشب استراحت کن تا بچه فردا بداخلاق نشه 

فردا اول از همه ریخت و پاش اتاق و پذیرایی رو جمع کن 

بعد برو سراغ آشپزخونه ، حسابی مرتب کن . از یه گوشه شروع کن و تا تموم نشده نرو جای دیگه . عجله نکن ، و هر روز یه جا رو مرتب و تمیز کن . اینطوری هم خسته نمیشی هم بچه اذیتت نمیکنه .

بعد تمیز کردن هم ، هر چیزی رو بذار سرجاش و هر ظرفی رو همون موقع بشور اینطوری همیشه تمیز و مرتبی

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
اگه کارات زیاده الان شروع نکن بنظرم چون ممکنه کارات طول بکشه و خسته بشی بازم در نهایت تو میمونی و یه ...

بچم روز اصلا نمیخوابه وقتیم بیداره همش بغلمه زمین میزارمش گریه میکنه خیلی بدقلقه

کسی که بچه داره حداقل حق نا امیدی نداره  شما در همین سایت ودر جامعه خود صدها زن را می بینی که ...

مشگلات زندگیم زیاده اصلا بچگی بچمو نمیبینم همش سرش دادمیزنم من گریه میکنم اونم باهام گریه میکنه میخوا خودمو قوی کنم به بچم وزندگیم برسم ولی نمیدونم چجوری وازکجا گیجم 

بچم روز اصلا نمیخوابه وقتیم بیداره همش بغلمه زمین میزارمش گریه میکنه خیلی بدقلقه

عزیزم چه سختت 

خب پس اگه انرژی داری فعلا ظاهری یه دستی به سر و روی خونه بکش(نخوای یهو بیوفتی به جون خونه یه سری بسابی چون تموم نمیشه) بعد به مرور هروقت تونستی کارای جزئی تر رو انجام بده 

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792